Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με Αγγελίδη στον πάγκο η Δόξα Δράμας

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη ανακοίνωσε η διοίκηση της Δόξα Δράμας, με τον έμπειρο τεχνικό να παραμένει στον πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε μετά από συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την κοινή διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Ο Γιώργος Αγγελίδης τόνισε πως στόχος είναι η συνέχιση της δουλειάς που ξεκίνησε την περσινή σεζόν, με τη Δόξα να θέτει ακόμη υψηλότερους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

“Η διοίκηση του ΓΣ Δόξα Δράμας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Γιώργο Αγγελίδη, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η οριστική συμφωνία επισημοποιήθηκε σήμερα, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στον πετυχημένο τεχνικό και το προεδρείο του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας την κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για τη συνέχεια της κοινής τους πορείας.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Αγγελίδης προχώρησε στην ακόλουθη σύντομη δήλωση:
«Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα για να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα. Έγινε πολύ καλή δουλειά όλη τη χρονιά και κανείς δεν ήθελε αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Συνεχίζουμε, στοχεύοντας ψηλότερα.»
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιώργο Αγγελίδη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του, με την πεποίθηση ότι η νέα σεζόν θα φέρει τη Δόξα μας ακόμα πιο κοντά στους υψηλούς της στόχους.”

moserlx-gif-1
error: Protected