Πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανεών ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική, ξεκινώντας τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.
Στην ομάδα παραμένει ο Σήφης Κυλιτζίδης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν πρώτος σε χρόνο συμμετοχής, ενώ ανανέωσε και ο πρώτος σκόρερ Δημήτρης Πασχαλίδης, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 22 γκολ.
Παράλληλα, τη φανέλα του συλλόγου θα συνεχίσει να φορά για 21η σεζόν ο αρχηγός Θανάσης Καπετανίδης, αποτελώντας διαχρονικό σημείο αναφοράς για τον Άρδα, όπως και ο Διαμαντής Τσακίρης, που θα φορέσει τη φανέλα του Άρδα για έκτη συνολικά σεζόν, αποτελώντας έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την πρόσφατη πορεία του συλλόγου.
Τέλος, στο ρόστερ των πρωταθλητών Έβρου θα συνεχίσει ο Ηλίας Οτέμπερης, που θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.








