Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μακροχώρι 2-1

Δυνατό παιχνίδι στον Διαβατό, όπου ο Ατρόμητος πήρε την 8η φετινή νίκη χάρη σε τέρμα του Μουρατίδη στο 81ο λεπτό.

Η αναμέτρηση δεν είχε ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και το Μακροχώρι έχει αποκτήσει μια σημαντική διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού, παρά το γεγονός πως απομένουν έξι ακόμη αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν.

Παρόλα αυτά όμως, στο ημίχρονο υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και για λίγα λεπτά, υπήρξε μεγάλη ένταση μπροστά στον χώρο των αποδυτηρίων. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ρέφερι κ. Παρασίου απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παύλο Ζερδαλή, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να αγωνιστεί στο διάστημα αυτό με 10 παίκτες.

Ακόμη κι έτσι όμως, οι “κυανόλευκοι” κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη στο τέλος, χάρη στο γκολ του Μουρατίδη ο οποίος μέσα σε έναν όμιλο παικτών στο ύψος της μικρής περιοχής, βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε στα δίχτυα του Τσιμπρή.

Το Μακροχώρι, που αγωνίστηκε σήμερα με αρκετές απουσίες, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε στο σκορ και συγκεκριμένα στο 21′ όταν Μουρατίδης και Βύζας άλλαξαν τη μπάλα από τα αριστερά, αυτή κατέληξε στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Λιλιόπουλο, το οποίο κατέληξε άουτ, όμως πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Δαλήγγαρος εκτέλεσε το φάουλ και ο Παγγούρας που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι “κυανόλευκοι” πήραν τα ηνία του αγώνα και μέχρι το τέρμα του Μουρατίδη στο 83′, κέρδισαν πολλές μονομαχίες από τους νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές του Γιώργου Απόσογλου.

Το γκολ της ανατροπής, ανάγκασε τον νεαρό τεχνικό να ρίξει στον αγώνα και τους Τσακελίδη και Ασλανίδη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η πίεση στα καρέ του Νικολαΐδη. Το γκολ που έψαξαν οι “ασπρόμαυροι” δεν ήρθε ενώ στο 87′ ζήτησαν πέναλτι από τον ρέφερι της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως το σουτ του Νικόπουλου, αποκρούστηκε με το χέρι από αντίπαλο αμυντικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Τράντο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος, Φαρμάκης, Κλάψης, Βοργιατζίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος (62′ Κωστογλίδης), Αρβανιτίδης (46′ Μανιόπουλος), Παγγούρας, Ζερδαλής.

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Ηλιάδης, Βύζας, Μουρατίδης, Φωτόπουλος (88′ Ασλανίδης), Παπακωνσταντίνου Γ. (81′ Τσακελίδης), Πίκος, Σταματίου, Παπακωνσταντίνου Δ., Νικόπουλος, Γκιουλέκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected