Κατηγορίες
Αθλήματα

Νίκη για την Μαγκούλια στην Ελβετία, δεύτερη η Δεσπολλάρη

Άλλη μια αξιόλογη παρουσία είχε σε διεθνή αγώνα, η Γεωργία Δεσπολλάρη. Η πρωταθλήτρια των 800 μ. τερμάτισε δεύτερη στο διεθνές μίτινγκ του Φρίμπουργκ (Challenger) στην Ελβετία σημειώνοντας χρόνο 2.01.21, που είναι ο δεύτερος καλύτερος γι’ αυτήν φέτος και ο τέταρτος ταχύτερος στη αθλητική της πορεία έως τώρα.

Στο ίδιο μίτινγκ, καλή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με νίκη, πραγματοποίησε η Μαρία Μαγκούλια στη σφαιροβολία. Με καλύτερη βολή στα 16.24, η 26χρονη σφαιροβόλος σημείωσε την πέμπτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της.

Στο Panionios Pole Vault Meeting στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ο 19χρονος Χριστόφορος Λιτσαρδόπουλος πέρασε τα 5.12 και έπιασε για πρώτη φορά το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Το ίδιος ύψος πέρασε και ο Παναγιώτης Κουπουρτιάδης. Νικητής στον αγώνα ο Πολωνός Φίλιπ Κέμπσκι με 5.32.

Στον αγώνα των γυναικών, που έγινε την Τρίτη (30/6), η Αναστασία Ρέτσα βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με άλμα στα 4.20 και κατέκτησε τη νίκη. Η Μυρτώ Κασσωτάκη πέρασε τα 4.10, ενώ η 15χρονη Ιζαμπέλα Καρτσώνη σημείωσε 4.00. Τρεις αποτυχημένες στα 4.10 είχε η Αναστασία Μπουμπουλίδη.

moserlx-gif-1
error: Protected