Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στέργιος Μπούθας : “Στόχος η άνοδος”

  Το Imathia Sports News βρέθηκε χθες στη Μελίκη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αχιλλέα Νεοκάστρου Στέργιο Μπούθα και τον προπονητή Αντώνη Δακόπουλο (η συνένετευξη του τελευταίου σε επόμενη ανάρτηση). Μας υποδέχτηκε στο κατάστημα που διατηρεί με έπιπλα στην πόλη της Μελίκης και στη σύντομη συνομιλία μας (η κύρια κουβέντα έγινε με τον προπονητή της ομάδας) μας απέδειξε γιατί είναι τόσο παθιασμένος με την ομάδα και πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη τη φετινή χρονιά

– Πρόεδρε καλησπέρα. Πολλά τηλεφωνήματα παρατηρούμε… (χαρακτηριστικό ότι όσο βρισκόμασταν εκεί, το τηλέφωνο πήρε φωτιά!)

Αυτή την περίοδο είναι λογικό! Εκτός της  δουλειάς μας που είναι αναγκαίο εκ των πραγμάτων, έχουμε και τη μεταγραφική περίοδο. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο σχεδιασμός και συνεχίζουμε τις επαφές μας.

– Ποιος είναι ο στόχος του προέδρου φέτος; Μπορεί η ομάδα το κάτι παραπάνω;

Αν γίνουν οι προσθήκες που έχουμε θέσει ως στόχο, σίγουρα μπορεί. Αν ακούσετε τα ονόματα, θα το διαπιστώσετε και εσείς! Είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος και πιστεύω ότι ο χρόνος κυλά υπέρ μας. 

– Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, έχουμε διαβάσει άλλα τόσα. Τι ακριβώς ισχύει;

– Για ότι αφορά την ομάδα και τους στόχους, θα μιλήσετε με τον κ. Δακόπουλο. Εγώ εξέφρασα την θέληση και την πίστη του προέδρου για τη νέα χρονιά κι αυτό θέλω να ακουστεί.

– Πρόεδρε ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τα λέμε σίγουρα μέσα στη χρονιά.

– Ότι χρειαστείτε εδώ είμαστε στην προσπάθειά σας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ

Πρόεδρος : Μπούθας Στέργιος

Αντιπρόεδρος : Μπούρας Ιωάννης

Τεχν. Διευθυντής : Ιωάννου Βασίλειος

Γεν. Αρχηγός : Βενιόπουλος Άρης

Προπονητής – Γυμναστής : Δακόπουλος Αντώνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected