Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Τέσσερις προσθήκες σε 3 μέρες!

  Εντυπωσιακό 3ήμερο αυτό που μας πέρασε για την ομάδα του νομού μας, καθώς κατάφερε και έκλεισε 4 παίκτες για τη νέα περίοδο!

  Η απώλεια αρκετών βασικών παικτών από πέρσι, κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας και ο νέος πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης(φωτ), ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά για να συμπληρώσει τα κενά. Έτσι μετά τις ανανεώσεις των Κωνσταντινόπουλου, Συμπεθέρη και την παραμονή των Σαρμπίνου, Κουβατσίδη, στην ομάδα του χρόνου θα αγωνίζονται δύο παίκτες από τον Αετό Σκύδρας και δύο από τον Απόλλωνα Καλυβίου, που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Πέλλας και τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς.

  Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Imathia Sports News, παίκτες των Λευκαδίων για τη νέα περίοδο θα είναι οι Απόστολος Πασχώνης(φωτ) και Γιώργος Μπρέγκου (Jorgo Bregu), αμφότεροι από τον Αετό Σκύδρας. Οι δύο παίκτες είναι επιλογές του νέου προπονητή Γιώργου Τυριακίδη, προπονητής και ο ίδιος στον Αετό την περσινή χρονιά. Δείτε στο link παρακάτω μία παρουσίαση που κάναμε για τους δύο παίκτες όταν αποκαλύψαμε ότι είναι κοντά στον ΠΑΣ :

 http://imathiasportsnews.wordpress.com/2012/07/10/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7/

  Επίσης, στην ομάδα των Λευκαδίων του χρόνου θα αγωνίζεται και ένας παλιός γνώριμος, ο Μάκης Μισαηλίδης, 27χρονος στόπερ του Απόλλωνα Καλυβίων, με καταγωγή από το χωριό. Πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα, έχασε μόνο ένα ματς και ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Επίσης, μαζί με τον Μάκη, ο κ. Καλαϊτζίδης έφερε στην ομάδα και τον 18χρονο Λευτέρη Πλικαδίτη (δεξιά στη φωτ). Οι κριτικές που ακολουθούν τον νεαρό είναι θετικότατες, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από τα Καλύβια, κάνουν λόγο για ταλέντο, πολύ καλό αριστερό πόδι (αριστερό μπακ η φυσική του θέση), βασικός στην ομάδα του και σίγουρα αποτελεί επένδυση για τον ΠΑΣ.

  Το Imathia Sports News τις επόμενες μέρες θα μιλήσει με τα νέα αποκτήματα της ομάδας και θα σας μεταφέρει τι λέει ο καθένας από αυτούς για τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected