Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βέροια – Τα νέα της “Βασίλισσας” σε τίτλους

– Φιλικό με Λεβαδειακό (1-0)

Τέσσερα στα τέσσερα για τη Βέροια, καθώς κέρδισε και τον Λεβαδειακό με 1-0, ομάδα που θα βρεθεί αντίπαλος της “Βασίλισσας” στη Super League. Η Βέροια παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από του Βοιωτούς και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία των  “πράσινων”.

Το γκολ για τη “Βασίλισσα” πέτυχε στο 11’ ο Ολαϊτάν (πολύ καλός για άλλο ένα παιχνίδι), μετά από ασίστ του Γεωργιάδη.

Οι συνθέσεις :

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Σνάουτσερ, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλτσάς, Μπελόν, Ολαϊτάν, Ιωάννου. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Βεργώνης, Ζε Βιτόρ, Καρλίνιο, Μάνος, Πέρεζ, Σκαθαρούδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Μεντί, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαχούι, Ροτζέριο, Ακόστα, Μουλόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κασμερίδης, Κοτίτσας, Μίλιεβιτς, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Ναπολεόνι, Ζανιάς, Μανωλάς, Γκριτζάκης.

– Πολύ κοντά σε συμφωνία ο Μπελόν

Άλλη μία καλή εμφάνιση από τον Νταμιάν Μπελόν, ο οποίος δείχνει ότι κερδίζει με την αξία του συμβόλαιο με τη “Βασίλισσα”.

– Πήρε Jonathan Lopez Perez

Τον Ισπανό τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ Πέρεζ απέκτησε η Βέροια. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα στο επίσημο site. Ο Πέρεζ είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,85 και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Βαλένθια Β’, Οβιέδο,  Κόρδομπα Αλμπαθέτε.

– Πήρε και Jose Vitor Jardim Vieira

Τον 30χρονο μέσο (11/2/1982) Jose Vitor Jardim Vieira ή Ζε Βιτόρ απέκτησε η Βέροια (1+1 χρόνια). Ο παίκτης αγωνίζεται ως δεξί χαφ, συμμετείχε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και άφησε άριστες εντυπώσεις με την απλότητα στο παιχνίδι του.

H καριέρα του Πορτογάλου

2001–2002 Câmara Lobos (δαν) 20 (0)
2003–2006 Machico 25 (5)
2006–2008 Nacional 31 (4)
2008–2010 St. Gallen 64 (5)
2010–2011 AEL Limassol 25 (8)
2012- Veria 0 (0)

 

– Δωρεάν είσοδος και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Για δεύτερο εντός έδρας φιλικό αγώνα, η διοίκηση του ΠΑΕ Βέροια άνοιξε τις πόρτες για τους φίλους της Βέροιας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και βρέθηκε και χθες στο Δημοτικό Γήπεδο.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected