Super League 1

Αιγινιακός vs Βέροια Κ20 3-0 (Το πλήρες ρεπορτάζ)

Οι καλές εμφανίσεις του Αιγινιακού στα παιχνίδια που δίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συνεχίζονται, με την ομάδα της Πιερίας να επικρατεί των νέων της Βέροιας με 3-0. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ τα τρία γκολ που τους έδωσαν τη νίκη σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο ρεπορτάζ που μας έστειλαν οι καλοί συνάδελφοι της Πιερίας, τα ονόματα των Έξαρχου και Ζούρκου μονοπωλούν στην περιγραφή του αγώνα!

Συγκεκριμένα ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ στο 47΄με κοντινή κεφαλιά του Έξαρχου ενώ στο 59΄ διπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχο πλασέ του Ζούρκου. Στο 63’ η ομάδα της βόρειας Πιερίας άγγιξε το 3-0 με τον Έξαρχο να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Ζούρκος και τον τερματοφύλακα της Βέροιας να αποκρούει.
Το τρίτο γκολ για τον Αιγινιακό δεν ήρθε ούτε στο 70΄ όταν ο Αποστολίδης με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελικά το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 86΄ με γκολ του Κοκόλη.
Ο Βασίλης Γιαουτζής, όπως αναφέραμε χθες βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολούθησε τον ματς εκτός αποστολής, κυρίως για προληπτικού λόγους καθώς αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση.
Στην αντίπερα όχθη, η Βέροια προσπάθησε να αμυνθεί κυρίως και να αναπτυχθεί από τα πλάγια, όμως η εμπειρία και η ικανότητα των παικτών του Αιγινιακού, απέτρεψαν κάθε καλή προσπάθεια για κάτι καλύτερο.
Σήμερα 12/8 η νεοφώτιστη στη Football League 2 αντιμετωπίζει σε φιλικό, παιχνίδι τον νεοφώτιστο στη Δ’ Εθνική Μακεδονικό Κοζάνης. Στο παιχνίδι αυτό θα αγωνιστούν κυρίως ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ή αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση με τη Βέροια.
Αιγινιακός : Σακελλαρίδης (80’ Ράπτης), Μητράκας (77’ Κοκόλης), Καπετάνος (71’ Αγγελής), Τασίδης (46’ Κοσμίδης), Λιόλιος (80΄ Σάλτας), Αποστολίδης (80’ Μπανίκας), Ζούρκος (65’ Κυπαρίσης), Καθάριος (71’ Κοτσιαρίδης), Ραπτόπουλος (80’ Αχαλινόπουλος), Σαββίδης (46’ Βουζούκης) Έξαρχος (65’ Ντούλας).
Βέροια Κ20 : Βόλτσης, Τακίδης, Καρακατσάνος, Μουρατίδης, Πέικος, Αλιατίδης, Σίμος, Ταρσόπουλος, Κουκουράκης, Τσούρλας, Ντόγος. Έπαιξαν και οι Τσιόγκας, Αναγνώστου, Στασινόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected