Football League

Καλλιθέα vs Απόλλων Καλαμαρίας – Φιλικό πριν τη Μελίκη

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Νίκος Παντέλης δεν προχώρησε σε δοκιμές παικτών στο φιλικό του Σαββάτου (11/08) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς όπως τόνισε, αυτό θα γίνει την σήμερα 12/08) απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης.

Η φιλική αναμέτρηση με τους Πόντιους, πάντως, είχε διάρκεια 80 λεπτά, καθώς η δυνατή βροχόπτωση δεν επέτρεψε να συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Ντακόλ στο 44′.

Με την Καλλιθέα αγωνίστηκε ο Πάολο Φαρινόλα που έπαιξε πέρσι στη Βέροια, ενώ με τον Απόλλωνα δεν αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Πασιαλής, καθώς προφυλάχτηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Καλλιθέα : Μιχελής, Μουσταφίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Καλτσάς, Ρουσάκης, Σταύρου, Φαρινόλα, Σίλβα, Ντακόλ. Έπαιξαν και οι: Κατσούλης, Ατματζίδης, Μαρουκάκης, Στούμπος, Ματσούκας, Φουντουκίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Αλμπάνης, Κώτσιας, Μανουσάκης, Κράββαρης, Μανουσαρίδης, Προβατίδης, Χαλιμπάκης, Λιόνης, Κισκαμπάνης. Έπαιξαν και οι: Παρμαξίδης, Πολιανίδης, Μυλώσης, Κτιστόπουλος, Καλαιτζίδης, Λουιζίδης Θ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected