Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου vs ΑΕΠ Βέροιας 5-1

 

Τρία στα τρία στα φιλικά για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και μάλιστα με μία επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΠ Βέροιας με 5-1. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου επιβεβαίωσε τη φετινή δυναμική του ρόστερ και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι.

Η ΑΕΠ Βέροιας του Μάκη Αμπρικίδη αντίθετα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει, εκτός από το τελευταίο 15λεπτο που ο Αχιλλέας κατέβασε ταχύτητα και προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

Από την αρχή φάνηκαν οι διαθέσεις του Νεοκάστρου και στο 10′ ο Λαμπριανίδης έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να βρει στόχο, δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχεια. Στο 24′ ο Κατσιγιαννόπουλος έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά μετά από σέντρα του Σερασκέρη, ανησυχώντας προς στιγμή τον Δαμιανίδη.

Στο 31′ είχαμε το πρώτο γκολ για τους “ασπρόμαυρους”. Μετά από σέντρα από δεξιά του Τοπαλίδη, ο Λάιος πετάγεται στην πορεία της μπάλας και πετυχαίνει το 1-0. Στο 43′ θα έρθει και το δεύτερο γκολ, με τον Τσέο να κλέβει τη μπάλα από τον Σιδηρόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, πασάρει δεξιά στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και αυτός απλά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Λίγο πριν φύγουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια, ο Σερασκέρης μετά από σέντρα από δεξιά του Κατσιγιαννόπουλου θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και η προβολή του Βαλδήρ θα αποσοβήσει τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, θα γίνουν αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές, δοκιμάζοντας σχεδόν όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεση τους. Στο 47′ θα έχουμε την καλύτερη ευκαιρία από πλευράς ΑΕΠ. Πάσα-ασίστ του Κατσιγιαννόπουλου στον Σερασκέρη, τετ-α-τετ αυτός με τον Δαμιανίδη, ο τελευταίος με τα πόδια θα στείλει τη μπάλα κόρνερ.

Στο 51′ ο Αχιλλέας θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού, το οποίο θα αναλάβει να το εκτελέσει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Ο τερματοφύλακας όμως της ΑΕΠ θα αποκρούσει, στο ριμπάουντ όμως θα βρεθεί ο Μαντζιαρίδης, ο οποίος θα σουτάρει δυνατά και θα κάνει το 3-0.

Στο 54′ το Νεόκαστρο θα κάνει τέσσερα τα τέρματα του. Σέντρα του Λαμπριανίδη από δεξιά, κεφαλιά του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και η μπάλα στην αριστερή γωνία του Φλώρου.

Οκτώ λεπτά αργότερα θα γίνει το 5-0 και πάλι από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αφού έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο στόπερ, θα περάσει τον τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα θα πετύχει χατ-τρικ.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός από πλευράς Αχιλλέα και θα το εκμεταλλευτεί η αντίπαλη ομάδα, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και έτσι στο 77′ θα πετύχει το γκολ της τιμής, με τον Γκέλο μετά από κόντρα στον Λιακόπουλο που πήγε να διώξει με τα πόδια.

Συνθέσεις 

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Κατσαμπελίδης, Μοσχόπουλος, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Μαντζιαρίδης, Τσέος, Λαμπριανίδης, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος Π., Λάιος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Αλ., Πήχας, Φασίδης, Λιακόπουλος, Πίσιος, Χατζηθεοδώρου, Παρσόπουλος

ΑΕΠ Βέροιας : Φλώρος, Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης, Τζιβάρας Δ., Κουτσιμπασόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπαντιάκας, Γαλάνης, Σερασκέρης, Ζυγουλιάνος, Κασιγιαννόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καστανίδης, Τζιβάρας Μ., Πουλιόπουλος, Γκέλος, Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρίδης, Δημούλτσης, Τσιμόπουλος.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected