Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης vs Αγρ. Αστ.Αγίας Βαρβάρας 0-3

Στο δεύτερο φιλικό μέσα σε δύο μέρες ο Φίλιππος Μελίκης, μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα, αυτή τη φορά έχασε με “κάτω τα χέρια” από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και οι παίκτες του “έγραψαν” πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Με φανερή την κόπωση από το χθεσινό φιλικό αλλά και την χρησιμοποίηση πολλών αναπληρωματικών, ο Φίλιππος παρουσιάστηκε νωθρός, χωρίς νεύρο και μοιραία ήρθε η ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν καταγράφηκε καμία κλασική ευκαιρία από τους γηπεδούχους, που έμειναν στις “δάφνες” του χθεσινού φιλικού.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Αλεξιάδης και οι νεαροί παίκτες του εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι από ότι επιτάσσει η εποχή και σίγουρα γέμισαν με ενθουσιασμό τους φιλάθλους του. Με ανελέητο τρέξιμο και σφιχτό κέντρο κατάφεραν και κράτησαν μακριά τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, αρκετά εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Ο “χορός” των γκολ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με τον Χαμπαλάνοφ στο 15′ όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο Φίλιππος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25′ σε μια ωραία κάθετη του Γιώργου Ντάμτσιου (που αγωνίστηκε σήμερα), ο Κακαγιάννης πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πρόλαβε όμως πριν κάνει την προβολή ο Βοργιαζίδης και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28′ μία μεγάλη ευκαιρία για τις Βαρβάρες, όταν σε ψιλοκρεμαστό σουτ του Χαμπαλάνοβ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχία, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ενστικτωδώς απέκρουσε ο Κουτσόπουλος.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με διαφορά ενός γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν, που αλλοίωσαν εν μέρει την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς όμως να αλλάξει η επιθετικότητα από πλευράς Αγροτικού.

Το δεύτερο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στον Αστέρα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (Βοργιαζίδης 61′, Οικονόμου Χ. 74′) και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Φίλιππο Πουλασουχίδη να διευρύνει το υπέρ του σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μπουκουβάλα, με βοηθούς τους Βενιόπουλο και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσόπουλος, Τσάκαλος Η., Αναστασόπουλος, Τενεκετζής, Αράπος, Περπερίδης, Ρίσου, Τσάκαλος Δ., Κακαγιάννης, Ντάμτσιος, Πιτσάβας. Αγωνίστηκαν και οι Παπάζογλου, Καψάλης, Κουμαντέρης, Λουμάνι, Καραγκιοζόπουλος Θ., Πεχλιβανίδης, Μαμουτσόπουλος, Παρσόπουλος, Πιτόπουλος.

Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Οικονόμου, Καρανίκας, Τέτος, Μπάμπος, Βοργιαζίδης, Οικονόμου Χ., Χρυσόπουλος, Πουλασουχίδης, Δήμου, Χαμπαλάνοβ. Αγωνίστηκαν και οι Τσαουσίδης, Μανώλης, Σερασκέρης, Ταχματζίδης, Ρηγόπουλος, Καραμήτσος, Παρασκευαϊδης, Σίμος, Λίκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected