Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Πρωτοφανής είδηση στα χέρια μας…

  Το έχει μάλλον η μέρα να έρχονται ειδήσεις που δεν είναι συνηθισμένες στα αθλητικά και δη ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας…

Σήμερα γίναμε δέκτες μιας πραγματικά πρωτοφανούς είδησης για τα δεδομένα του νομού μας, καθώς δεν έχει υπάρξει προηγούμενο σε σχέση με τις ερασιτεχνικές μας ομάδες.

Μετά την αποχώρηση της Νίκης Αγκαθιάς αλλά και της μη συμμετοχής της σε οποιαδήποτε κατηγορία φέτος, ήρθε να προστεθεί και αυτή η είδηση που αφορά πολύ γνωστή ομάδα του νομού μας η οποία προβαίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σε αγορά ΑΦΜ μιας άλλης, που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία!

Κίνηση που έχουμε δει κατά καιρούς από  ομάδες στην Ελλάδα, όχι όμως και στον νομό μας, ειδικά όταν η δεύτερη θα παραμείνει με την ίδια ονομασία, απλά θα θεωρείται Ακαδημία αυτής!!! Μάλιστα η ονομασία που επιθυμεί να δώσει (αλλά “κολλάει” το θέμα στο παρελθόν) είναι πραγματικά ιστορική και παραπέμπει σε παλιότερες εποχές…

Το Imathia Sports News γνωρίζει ποιες είναι οι δύο ομάδες που εμπλέκονται στη διαδικασία αυτή, δεν αποκαλύπτει όμως τα ονόματα γιατί πρόκειται για πολύ λεπτή διαδικασία, με νομικούς και φορολογικούς όρους και δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε κλίμα πριν το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected