Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κελεσίδης out, Αβετίδης in!

Μετά τον Κεραυνό Επισκοπής και την αποχώρηση του Γόλη Ιωαννίδη μεσούσης της προετοιμασίας, άλλη μια αλλαγή σκυτάλης είχαμε σε τεχνική ηγεσία, αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ο Λευτέρης Κελεσίδης αποτελεί από τη Κυριακή 19/8 παρελθόν από τον πάγκο των “ασπρόμαυρων”, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σάββας Αβετίδης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στον Νηρέα Βέροιας, επιστρέφει σε πάγκο ομάδας Α1.

Το βιογραφικό του Σάββα Αβετίδη

Γεννήθηκε  το 1962 στην Αγία Τριάδα Ημαθίας, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, προπονητής UEFA B και εργάζεται σε διάφορα Λύκεια της Βέροιας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής, πρώτων βοηθειών και σεμινάρια παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Ως παίκτης  αγωνίστηκε σε Δόξα Αγίας Τριάδας, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Αχαρνές Ηρακλείου Κρήτης και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες.

Διετέλεσε προπονητής σε Δόξα Αγίας Τριάδας, Δόξα Κυψέλης, Μακεδονικό Πλατάνου, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΜΑΣ Βεργίνα, ΑΕ Καβάσιλα, ΑΕΠ Βέροιας και ΑΕ Χαρίεσσας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected