Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αριστοτέλης Καταχά – Φίλιππος Μελίκης 3-3

Ένα παιχνίδι-διαφήμιση του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν οι λίγοι τυχεροί που βρέθηκαν στον Καταχά Πιερίας. Ο Φίλιππος Μελίκης, με πολλές αλλαγές στη βασική του σύνθεση, στο τελευταίο του φιλικό πριν τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στο Μακροχώρι, ήρθε ισόπαλος με τον τοπικό Αριστοτέλη 3-3.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου προηγήθηκε δύο φορές (Τεγούσης 15′ 0-1 και Μελιόπουλος 30′ 1-2), ισοφαρίστηκε όμως ισάριθμες φορές από τους γηπεδούχους, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-2΄.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Φίλιππου πέρασε στο παιχνίδι τους λεγόμενους “βασικούς” και η ομάδα ανέβασε την απόδοση της, όμως σε μία άτυχη στιγμή η ομάδα του Καταχά προηγήθηκε με  3-2, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Τελικά λίγο πριν το τέλος… αποκαταστάθηκε η τάξη, με τον Βενιόπουλο να ισοφαρίζει στο 88′, κλείνοντας έτσι τη σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για την περίοδο του καλοκαιριού.

Η σύνθεση του Φίλιππου Μελίκης

Κωτσόπουλος, Παρσόπουλος, Γούτσης, Ντάμτσιος, Αράπος, Περπερίδης, Τεγούσης, Τσάκαλος, Μελιόπουλος, Παπάζογλου, Ανδρίτσος. Αγωνίστηκαν και οι Ντόβας, Κουμαντέρης, Βενιόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαμουτόπουλος, Ρομάριο, Πεχλιβανίδης, Κακαγιάννης, Πιτσάβας, Μπιτόπουλος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected