B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ράχης 4-0

Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχτεί, ο ΑΣ Πατρίδας νίκησε κατά κράτος τον Εθνικό Ράχης, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Μαραγκού ήταν σε πολύ κακή μέρα, με πολλά νεύρα στο παιχνίδι τους και δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τους γηπεδούχους.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο γήπεδο της Πατρίδας είχε αρκετό κόσμο και μάλιστα, κάνοντας σύγκριση με τα γήπεδα που βρεθήκαμε σήμερα για να καλύψουμε τους αγώνες, είχε στο σύνολο τους φιλάθλους που είχαν το Μακροχώρι και η Ραχιά μαζί!

Για την ομάδα του Κώστα Βασδέκη σκόραραν οι Μπόζογλου (25′), Τζήμος (37′), Μπαϊράμης (51′) και Ευλειίδης (77′).

Συνθέσεις

ΑΣ Πατρίδας : Ζαφείρης, Παπαδόπουλος Α., Κώτελης, Ορφανίδης Γ., Δούδας, Χατζηεμμανουήλ, Τουλουμτζής, Πετρίδης, Κουϊρακίδης, Τζήμος, Μπόζογλου. Αγωνίστηκαν και οι Τσίμπουλας, Μπαϊράμης, Ορφανίδης Γ., Μελιόπουλος, Οικονόμου, Ευλειίδης, Χαραφαϊδης, Αθανασιάδης, Μουρατίδης.

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Τσαμήτρος, Νικολαϊδης Μ., Μπιτζές, Μπλιάτκας, Φωτιάδης, Λαζαριώτης, Μπαρμπαρούσης, Νικολαϊδης, Πετράκης, Χαρισιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Σαμψωνίδης, Ταχματζίδης, Λασκάρογλου, Κωνσταντινίδης, Μπουρίκας, Κακογιαννάκης, Αϊβάζης, Ιωσηφίδης, Τριανταφυλλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected