Γ Εθνική / Τοπικά

Καλοκαιρινές Μεταγραφές 2012 – ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Ένα από τα πιο περίεργα…καλοκαίρια της ιστορίας της πέρασε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, με τις απίστευτες ανακατατάξεις, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό.

Στα διοικητικά, η περίοδος του θέρους χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη αβεβαιότητα, σε σημείο μάλιστα να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι “πράσινοι” αντιμετώπιζαν προβλήματα τέτοιου είδους, αλλά τη φετινή χρονιά τα εμπόδια έμοιαζαν ανυπέρβλητα.

Τελικά η πρωτοβουλία του Πόλη Χουρσουζίδη, προπονητή του Αστέρα Αλεξάνδρειας, να έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες και φορείς της πόλης, έφερε το “φως στο τούνελ”, καθώς και διοίκηση σχηματίστηκε (πρόεδρος είναι πλέον ο Θωμάς Κούντζας) αλλά και οι πρώτες μεταγραφές έγιναν!

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους να αναχωρούνε για…άλλες πολιτείες, λίγο μετά τη λήξη του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί  με τα χρώματα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Να σημειώσουμε ότι στις μεταγραφές που παραθέτουμε παρακάτω, θα προστεθούν ακόμη 5-6 παίκτες, από τους λεγόμενους ελεύθερους, για να συμπληρωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Αποκτήθηκαν

Καρασσαβίδης (ΠΑΟ Κουφαλίων), Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Γιαννιτσών), Κύρου (Νίκη Αγκαθιάς), Αραπέλης (ΑΕ Καβασίλων), Νοσιόπουλος (ΠΑΟ Κουφαλίων), Σίμος (Λευκάδια), Αραμπατζής (Νίκη Αγκαθιάς), Παπαδόπουλος Κ. (ΑΕΠ Βέροιας), Παπαδόπουλος Α. (ΑΕ Καβασίλων), Γιοβανόπουλος (ΠΑΟ Κορυφής), Λέκκας (Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης), Βλάχος (ελεύθερος), Κελεσίδης (ελεύθερος), Παντσής (Αετός Σκύδρας), Κωνσταντάκος Λ. (Νίκη Αγκαθιάς).

Αποχώρησαν

Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Πατρίκας (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου), Αβραμίδης (Καμπανιακός), Λιάτσος (Λευκάδια), Αβραμόπουλος (Καμπανιακός), Ζωγράφος (Αναγέννηση Γιαννιτσών), Τσαλώνης (Καμπανιακός), Αγγελάκης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Τσαλακίδης, Πήχας (Αχιλλέας Νεοκάστρου), Μπούρας, Θαμνίδης (Καμπανιακός), Μπενίσκος (Εθνικός Κλειδιού), Μαγκλάρας, Πέτκος, Σούρλας (Βέροια Κ20), Αντάμης (ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης).

Παρέμειναν

Οικονομόπουλος, Πιπιλιάρης, Χαλβατζής, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Θ.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected