Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-1

Με μεγάλο κερδισμένο τον Απόλλωνα, που κατάφερε και έφυγε «αλώβητος» από μια δύσκολη έδρα, έληξε το παιχνίδι το απόγευμα ανάμεσα στον Εθνικό Κλειδιού και τον Άγιο Γεώργιο.

Η ομάδα των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα κατάφερε και πήρε το θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας έξυπνα στην αρχή με πολύ καλή τακτική, «χτυπώντας» κυρίως με αντεπιθέσεις και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Γουλσουζίδη, ο οποίος επανήλθε σε αγωνιστική δράση μετά από απουσία λόγω τιμωρίας.

Η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων ανάγκασε τον Χρήστο Τερζίδη να γεμίσει το κέντρο και να προσπαθήσει να…διεμβολίσει τον αντίπαλο κυρίως από τα πλάγια. Το γκολ όμως του Βύζα στο 33′  «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι πλέον είχαν και το γκολ κατά να αντιμετωπίσουν.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός πίεσε ψηλά, απέφυγε τα πολλά λάθη και κατάφερε να βγάλει αρκετές φάσεις και να γίνεται ολοένα και πιο απειλητικός στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν το γκολ του Βουλτσίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγη ώρα πριν και το παιχνίδι να αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, είκοσι λεπτά πριν τη λήξη!

Στο διάστημα μέχρι τη λήξη οι δύο ομάδες προσπάθησαν, η καθεμία με τον τρόπο της να εκτελέσει τις οδηγίες των προπονητών.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Καλυβιώτης, Ελευθερίου, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς, Μπενίσκος (15′ λ.τ. Στογιάννης), Φιρινίδης (46′ Βουλτσίδης), Κωστόπουλος, Καϊμακαμίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Βουτσικίδης (69′ Τρούπκος), Δεβετζίδης, Παπαδίνας, Καρολίδης, Κάμινας, Βύζας, Γουλσουζίδης, Τσιότσιος (85′ Κολίτσης), Έριξον (78′ Κραβαριώτης), Αμοιρίδης.

error: Protected