Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Στενημάχου 3-3

Ένα συναρπαστικό (ίσως το πιο θεαματικό του πρωταθλήματος) παιχνίδι παρακολουθήσαμε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Μελίκης, ανάμεσα στον Φίλιππο και την Θύελλα Στενήμαχου.

Πριν τον αγώνα έγινε η απονομή του MVP της 2ης αγωνιστικής Παναγιώτη Βενιόπουλου, μετά από ψηφοφορία του κοινού μέσω του blog μας Imathia Sports News.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και με σκοπό να βγουν στην επίθεση κυρίως με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι δεν παρέκλιναν καθόλου από τη συνήθη τακτική τους, με τη μπάλα να πηγαίνει αρκετά στα πλάγια και με τις γραμμές αρκετά ψηλά. Ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να μεταφέρουν τη μπάλα στα καρέ του Θεοδωρίδη, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους “λύσει” τα πόδια.

Όμως, συνέβη ακριβώς το αντίθετο, καθώς ένα τραγικό λάθος του Τενεκετζή στο 12′, γυρίζοντας τη μπάλα παράλληλα στο πέναλτι, αυτή έφτασε στον Παπαλεξίου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το δώρο του αμυντικού της Μελίκης και εύκολα έκανε το 0-1.

Ο Φίλιππος εκ των πραγμάτων έπρεπε να πιέσει για τη γρήγορη ισοφάριση και θα το καταφέρει στο 27′ με τον Μελιόπουλο, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μελίκης. Όμως οι πανηγυρισμοί δεν θα κρατήσουν πολύ, καθώς ο Αγγελίδης θα ξαναβάλει μπροστά την ομάδα του, αιφνιδιάζοντας και πάλι τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν στο διάστημα αυτό να μπουν μπροστά στο σκορ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο αμέσως επόμενο λεπτό θα έρθει η ψυχρολουσία για τον Φίλιππο, με τον Γίδαρη αυτή τη φορά, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας και θα πετύχει το 1-3, σκορ με το οποίο θα πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι φωνές του Γιώργου Ντάμτσιου στην ανάπαυλα και οι αλλαγές που έκανε ο 30χρονος προπονητής έπιασαν τόπο, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν πολύ επιθετικοί, κλείσανε τους αντιπάλους στα καρέ και στο 64′ ο Πιτσάβας θα μειώσει το σκορ, κάνοντας την συνέχεια πολύ δραματική.

Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Γιάννη Θεοδωρίδη αλλά και η συμπαγής άμυνα των φιλοξενούμενων τελικά δεν στάθηκε ικανή να δώσει στην ομάδα τους μια ανέλπιστη νίκη, αφού στο 80′ ο Αράπος με κεφαλιά θα ισοφαρίσει το σκορ, ενώ μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαρίες να γυρίσουν ολοκληρωτικά το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Κωτσόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Παπάζογλου), Τενεκετζή (46′ Πιτσάβας), Ντάμτσιος, Τεγούσης, Ρίσσου, Μελιόπουλος, Κακαγιάννης, Λουμάνι, Ανδρίτσος (46′ Αράπος), Βενιόπουλος.

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Γκατζίδης, Αγγελίδης, Χατζηρόζης (65′ Στογιάννης), Κώτελης, Γίδαρης Κ., Γιάννου, Παπαλεξίου (75′ Σταμάτης Θ.), Αδαμίδης (90′ Καρατζάς).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected