Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Πιερικός vs Αιγινιακός – Γκολ ο Ζούρκος, αλλαγή ο Γιαουτζής

Με δυο γκολ που πέτυχαν ο Δεσποτόφσκι και ο Ισπανός  Ντάνι, ο Πιερικός κέρδισε τον γείτονα του Αιγινιακό με 2-1 στην Κατερίνη.

Γκολ στο ξεκίνημα γι α τον Πιερικό με κοντινό πλασέ από τον  Δεσποτόφσκι μετά τα αλλεπάλληλα λάθη των αμυντικών του Αιγινιακού.

Στο 30΄θα γίνει το 2-0 για τον Πιερικό με την κεφαλιά του Ντάνι μετά από σέντρα του Καθάριου, και λίγο αργότερα με δυσκολία απέκρουσε ο Σακελλαρίδης την κεφαλιά του Δεσποτόφσκι.

Στο 38΄ κεφαλιά του Προβατίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Στο 43΄είχαμε την μείωση του σκορ  για τον Αιγινιακό με τον Ζούρκο που πιάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  και στέλνει την μπάλας τα δίχτυα του Βασιλειάδη.

Πολύ καλός ο Νίκος Ζούρκος, καθώς εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ ο Βασίλης Γιαουτζής που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τον εαυτό του μετά τον τραυματισμό. Ο Κώστας Έξαρχος έχει ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, προφυλάχτηκε όμως από τον προπονητή του. Τέλος, βασικός ο Κώστας Αποστολίδης, γνωστός για τα ηγετικά του καθήκοντα και το δυναμικό του στυλ.

Πιερικός : Τόλιος, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόϊκιτς, Λόπεζ, Ίτσιος, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Καθάριος, Ντάνι. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης, Σεχολάρι, Κόϊτς, Κωτσιόπουλος, Μιχαηλίδης, Βραχνός, Δήμου.

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης, Μητράκας, Λιόλιος, Τασίδης, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Σαββίδης, Καθάριος, Προβατίδης, Κυρτέγος, Ζούρκος. Αγωνίστηκαν και οι : Ντούλας, Μποταϊτης, Κοκόλης, Κυπαρίσσης, Γιαουτζής, Μπαμίχας, Καπετάνος, Μπάκανος.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected