Κατηγορίες
Super League 1

Άρης vs Κέρκυρα – Βασικός ο Αναστασόπουλος, στον πάγκο ο Διούδης

 

Με πέναλτι του Αγκάνθο στο 57′ ο Άρης νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Super League.

Το ματς δεν ήταν καλό και στο α’ ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, κυρίως από την πλευρά του Άρη. Οι πιο σημαντικές ήταν στο 20′, όταν Αγκάνθο ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει ο Αναστασόπουλος και δύο λεπτά αργότερα όταν ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ απέκρουσε και το σουτ του Καπετάνου.

Περίπου ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (57′), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χαμπλ ανέτρεψε τον Ψυχογιό, ο Κύζας έδωσε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Αγκάνθο. Τα επόμενα λεπτά καταναλώθηκαν σε ανούσιο παιχνίδι, με λάθη και από τις δύο πλευρές. Η Κέρκυρα φάνηκε εντελώς ακίνδυνη μπροστά κι έτσι το γκολ αυτό του Αγκάνθο αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει ο Άρης την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακός και πάλι ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας Νίκος Αναστασόπουλος, με πολλές και καίριες επεμβάσεις. Δεν αγωνίστηκε ο Σωκράτης Διούδης, καθώς επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Μάρκος Βελλίδης.

Συνθέσεις

Άρης : Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος (+90΄ Παντίδος), Γκέσιος (46′ Σούνας), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82′ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67′ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (52′ Νάστος), Έντερ, Χαμπλ (78′ Διαμαντόπουλος), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected