Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κοζάνη 0-2

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία αν και προσπάθησε, δεν τα κατάφερε απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Κοζάνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Ο αγώνας έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι, στις ελάχιστες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν (ενδεικτικό το γεγονός πως στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε) και έφυγε νικήτρια από το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, παρουσία ελάχιστου κόσμου (δεν ξεπερνούσαν τους 50!)

Η Κοζάνη είχε απουσίες σε σχέση με τον αγώνα στο Μακροχώρι (Ζηνόβιο, Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Τσικόπουλο), όμως κατάφερε και πήρε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς, εν αντιθέσει με τους “πράσινους”, οι οποίοι έχουν μεγάλη…ανηφόρα να διαβούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως φάνηκαν κάποια σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια και αυτό αποτελεί μια αχτίδα ελπίδας για τη συνέχεια.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας και η συνεργάτης μας Ιωάννα Χατζηιωαννίδου κατέγραψε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό:

39′ Σουτ του Τραυλού από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Καρασαββίδης.

44′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Σίμου και ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση, δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Καραμπατζάκης.

49′ Φάουλ από δεξιά του Αραμπατζή, κεφαλιά του Κεστελίδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, στη μοναδική στιγμή που η Αλεξάνδρεια απείλησε ουσιαστικά την Κοζάνη σε όλο το παιχνίδι.

65′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Τοπάλη στον Ταφαρλή, ωραίο γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ του τελευταίου, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Καρασαββίδη κάνοντας το 0-2.

70′ Κάθετη πάσα του Ταφαρλή στον Τρυφωνίδη που σούταρε, ο Καρασαββίδης απέκρουσε, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά κόλησε στο νερό που υπήρχε λίγο πριν τη γραμμή της εστίας και ο Κεστελίδης απομάκρυνε.

75′ Πάσα του Τραυλού στον Συμεωνίδη που μπήκε από αριστερά και έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Καρασαββίδη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

76′ Αντεπίθεση της Κοζάνης, μακρινή μπαλιά του Τοπάλη στον Τραυλό που μπήκε από αριστερά, έβγαλε δυνατή σέντρα-σουτ αλλά ο Στεργιόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντά.

84′ Ο Κουλουκίδης μπήκε μόνος από αριστερά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας ενώ είχε επιλογές να σουτάρει ή να πασάρει.

89′ κάθετη πάσα του Ηλία Τσικόπουλου στον Κουλουκίδη που μπήκε απειλητικά, ο Αραμπαζής μπλόκαρε το σουτ του μέσου της Κοζάνης, νέο σουτ του Τραυλού και νέα σωτήρια προβολή του Αραμπατζή που έτσι δύο φορές αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Αλεξάνδρεια: Καρασσαβίδης, Πιπιλιάρης (57′ Καμπερίδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ., Σίμος, Κεστελίδης, Παπαδόπουλος Α. (57′ Αβραμίδης), Νουσιόπουλος, Τζεβελέκης, Χαλβατζής, Παπαδημητρίου (80′ Αλεξανδρής).
Κοζάνη: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τραυλός, Ταφαρλής, Λαγός (65′ Τσελεκίδης), Τοπάλης (89′ Τσικόπουλος Η.), Τρυφωνίδης (81′ Κουλουκίδης).
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected