Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Ολυμπιακός Βόλου (0-0) Βασικός ο Κουκόλης

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Εθνικός Γαζώρου παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην ισοπαλία και το 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με βασικό όπλο την άμυνά της, απέσπασε ακόμα μία σημαντική ισοπαλία από τον πρωτοπόρο Γάζωρο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, διατήρησαν για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι ανέπαφη την εστία τους, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τους δώσει και τη νίκη.

Οι δύο ομάδες είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται περισσότερο απειλητικοί, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ με το τελικό αποτέλεσμα, να αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης (9’ Γαλακτερός), Νύρλας, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς (77’ Χαριτίδης), Γεωργιάδης, Μπεκιάρης (36’ Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης, Γκόγκας.
Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Κατσιαρός, Γιενγκά, Ανιέτε (57’ Ογιαρμπίντε), Παλαιολόγος, Πινδώνης, Στογιάνοφ, Κόλεφ (72’ Γαλάνης), Στουρνάρας, Μπολάτι (90’ Τσιάτσιος), Γκότοβος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected