Super League 1

Δημήτρης Καλαϊτζίδης – Τι είπε στη συνέντευξη τύπου

Πνευματική διαύγεια στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας πρόσφερε η ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως είναι σημαντικός παράγοντας ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», στη συνέντευξη Τύπου, εστίασε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για βαθμολογική αντεπίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

«Ο αντίπαλος μας σήμερα, ήταν μία ομάδα που έχει καταφέρει στο ένα τρίτο της σεζόν, να έχει καλή αγωνιστική παρουσία και εξίσου καλή βαθμολογική συγκομιδή, αντίθετα με εμάς, που τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση και πρέπει να έχουμε σε προτεραιότητα, η ομάδα να δημιουργήσει και την αγωνιστική δυναμική που να της επιτρέπει να έχει βαθμολογικά οφέλη αν είναι δυνατόν σε κάθε της αγώνα.
Το αγωνιστικό μας πλάνο στόχευε αφενός να μην μπορέσουν να οργανώσουν επιθέσεις οι αντίπαλοι από την άμυνα τους, για αυτό επιλέξαμε η άμυνα μας να αρχίζει έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή και το πιο σημαντικό κομμάτι για την αντίπαλη ομάδα να δημιουργεί επιθέσεις αιφνιδιασμού, επιτρέψτε μου να πω, ότι το μηδενίσαμε, δεν έκανε καμία κόντρα επίθεση.

Χωρίς να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από μία, δύο περιπτώσεις, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μία στατική φάση και είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου η συνεχή κατοχή της μπάλας μας έδωσε τη δυνατότητα να ελέγχουμε και να ορίζουμε τον ρυθμό του αγώνα.

Μπορεί να μην κάναμε πολλές φάσεις αλλά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μία. Για εμάς αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει πνευματική διαύγεια, σημαντικός παράγοντας για να μπορέσουμε να δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα για να μπούμε στον επόμενο αγώνα, από τον οποίο θέλουμε να βγούμε με βαθμολογικά οφέλη. Καλή συνέχεια στο ίδιο επίπεδο και καλύτερο στο αγωνιστικό και με καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην Κέρκυρα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected