Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-0

 κοζανη5

Μία Κοζάνη από τα…παλιά παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα, στον αγώνα για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η ιστορική ομάδα βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση (μαζί με το Μακροχώρι) και απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τα…δόντια τους από την αρχή του αγώνα, έκλεισαν τον Αχιλλέα στα καρέ του και δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Καρασκόρδα. Η πρώτη προειδοποιητική…βολή ήταν στο 14′ όταν ο παλιός παίκτης της Βέροιας Βασίλης Κουλουκίδης είχε δοκάρι σε σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 23′ ήρθε το πρώτο γκολ για τους “ερυθρόλευκους, όταν ο Τοπάλης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0.

Στη φάση αυτή ο Α’ βοηθός κ. Κοτεκίδης, σήκωσε τη σημαία για οφ-σάιντ του σκόρερ της Κοζάνης, όμως στη συνέχεια το κατέβασε προκαλώντας την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Κουλουκίδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη για την Κοζάνη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, με τον Δημήτρη Παπούλα να περνά στον αγώνα τους Κλιάνη και Μπέη, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ στο 72′ ο νεαρός Ντεμιράι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0, που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του Γιάννη Παρασκευά, πέτυχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 80′.

Συνθέσεις

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης (75’ Ποζίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι (84’ Κεΐσογλου), Ζηνόβιος, Τοπάλης (86’Μπέμπης), Παπαδόπουλος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Καπασακαλίδης, Γελαδάρης (53’ Κλιάνης), Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Θαμνόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Νάκας (69’ Κοτσιαρίδης), Μπεκιάρης (58’ Μπέης),  Λαζαρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected