Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

531018_10200217046574011_1518162430_n

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δύο αντιπάλους αλλά και ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς φιλοξενουμένων που θα άλλαζε άρδην την εικόνα του ματς, παρακολούθησαν για λογαριασμό του Imathia Sports News η Ειρήνη Σωτηρίου και η Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Ο αγώνας έγινε παρουσία πολλών φίλων και των δύο ομάδων, όπως αναμενόταν και εκτός των δυνατών μονομαχιών, είχε πολλά λάθη, κυρίως ατομικά, με ανασταλτικό παράγοντα τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Μάκης Γιαννόπουλος, χωρίς τις πατερίτσες πλέον και φανερά σε καλύτερη κατάσταση μετά την εγχείρηση στο πόδι, “διάβασε” πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα, έκλεισε τους χώρους και σίγουρα θα μπορούσε, βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας, να κερδίσει το παιχνίδι.

Από την άλλη ο Σάββας Αβετίδης είδε τους παίκτες του να βρίσκονται σε κακή μέρα, με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, ενώ το χαμένο πέναλτι του Γιώργου Κίτσα στο 57′ αποτέλεσε το καίριο…χτύπημα στην ήδη κακή ψυχολογία της ομάδας. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις μένοντας στους 24 βαθμούς έναντι 29 των πρωτοπόρων Αχιλλέα και Ατρομήτου.

Κρίνοντας από τις ευκαιρίες εκατέρωθεν και από τη συνολική εικόνα του αγώνα, θα λέγαμε πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν και όπως προαναφέραμε ίσως ο Φίλιππος δικαιούνταν κάτι καλύτερο, ενώ αντίθετα αν ο Κίτσας νικούσε τον Ιωακειμίδη στο πέναλτι (κακό το χτύπημα του επιθετικού του ΠΑΟΚ, απέκρουσε με τα πόδια ο πορτιέρο της Μέσης) η εικόνα του αγώνα θα ήταν τελείως διαφορετική.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Φίλιππο στο 56′, ένα λεπτό δηλαδή πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ, όταν ο Σωτήρης Δημοσθένους πάσαρε στον αδερφό του Νίκο, το σουτ του οποίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδώρου. Επίσης, στο 78′, μετά πό ωραία ενέργεια του Νίκου Δημοσθένους, ο Κελεσίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, το πλασέ του όμως πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ.Βαράγκα και Γιάντση.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Καλούδης, Μόσχος, Μουρατίδης, Καρασαλίδης (51′ Κούφας), Γιαννόπουλος, Δημοσθένους Σ. (60′ Τσανακτσίδης), Δημοσθένους Ν., Κελεσίδης (86′ Αρβανιτίδης), Ρόκκο, Τρούπκος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ.Δ., Τζέπης Ν., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ. (55′ Κίτσας Δ.), Πατατούκας (76′ Μπουκλάς Α.), Τζέπης Γ., Κίτσας Θ., Λαδάς (82′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Γ.

δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected