Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Δείτε την ανατροπή του Σαββούδη

Ένας ψυχωμένος Μακεδονικός Κοζάνης, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχή, επικράτησε του Παναργειακού στο Άργος Ορεστικό, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με πολλές μαρκαρίσματα εκατέρωθεν (σε αθλητικά πλαίσια), οι καιρικές συνθήκες όμως δυσκόλεψαν πολύ τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πειθαρχημένα, διόρθωσαν τα λάθη προηγούμενων αναμετρήσεων και πήραν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, με αντίπαλο ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα έκλεισε σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Βαρυτιμίδη, επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές προήλθε η φάση της ανατροπής του Σαββούδη, η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο, ήταν καθαρή.

Το φιλμ του αγώνα

5΄Σουτ του Κατσίκα μπλοκάρει ο Σαραφιανός.

16΄Απ΄ευθείας κόρνερ του Τσαμτσάκη, αποκρούει με υπερένταση ο Βαρυτιμίδης .

44΄ΓΚΟΛ! Ωραία προσπάθεια του Σαββούδη από τα αριστερά, θα μπει στην περιοχή και θα ανατραπεί από τον Ιωάννου. Ο διαιτητής κ. Μαυρίδης δείχνει αμέσως την “άσπρη βούλα” και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μαλούτας  (0-1).

54΄ Ο Τσαμτσάκης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Ιωάννου, αλλά το κοντινό πλασέ του πέρασε λίγο έξω.

77΄Εκτέλεση φάουλ του Βελλίδη, η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.

80΄Βολέ του Σαραφιανού, η μπάλα θα σκάσει στα νερά και θα πάρει περίεργη τροχία, θα επωφεληθεί ο Βακόπουλο, αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει είναι άστοχο.

83΄Σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Νικολάου, λίγο άουτ.

85΄Δυνατό σουτ του Αποστολίδη, η μπάλα θα κολλήσει στα νερά λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος .

87΄ Εκτέλεση φάουλ του Σαριόγλου, κεφαλιά του Κυπίρτογλου άουτ.

89΄Ο Τσαμτσάκης από το σημείο του πέναλτι θα πιάσει σουτ άουτ.

Συνθέσεις

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραφιανός, Μαρκόπουλος (89’ Γιάντσος), Μουρατίδης (79’ Μαραγκόζης), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Γκαγκάνας (79’ Βασιλειάδης), Ιωαννίδης Ι., Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος.

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Τσαμπούρης, Μαντζώλας (88’ Κουμπούρας), Μαλούτας, Σαριόγλου, Αποστολίδης (81’ Αντωνόπουλος Γρ.), Κατσίκας, Κυπίρτογλου, Σαββούδης (60’ Νικολάου, Αργυρόπουλος, Κουτούλας.

Ματιές στα σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected