Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Μακροχώρι 0-0

ba18bc739ef4ea7a15cd75ae53648568_XLΧωρίς τέρματα έληξε το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Κάστορα και Μακροχώρι. Οι δύο «μονομάχοι» είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής σε ένα γήπεδο που ήταν πραγματικός βούρκος, με την ομάδα του Γιάννη Κερλίδη να τα βάζει με την τύχη της, καθώς αν δεν υπήρχε το βαρύ τερέν θα μπορούσε να φύγει με το “διπλό” από το γήπεδο της Χλόης.

Σε ένα γήπεδο που θύμισε…κολυμβητήριο, ο Κάστορας ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να “αναρριχηθεί” περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και να απομακρυνθεί από την διακεκαυμένη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” επιθυμούσαν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους αλλά και, γνωρίζοντας πως η Κοζάνη στο άλλο παιχνίδι κέρδιζε εύκολα, να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Ωστόσο, η άθλια κατάσταση του γηπέδου και η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ήταν ανασταλτικοί παράγοντας για να παίξουν το γνωστό παιχνίδι κατοχής, με το συνεχές passing game. Δεν έλειψε το πάθος και η θέληση για τη νίκη, όμως η μπάλα είχε αντίθετη άποψη και “κολλούσε” σε κάθε σημείο του γηπέδου και οι 22 παίκτες δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις εστίες του Κοσμίδη και Σταματέλου αντίστοιχα.

Μην χάσετε αύριο, φωτορεπορτάζ από τον ισόπαλο αγώνα της Καστοριάς, αλλά και βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Γκούρλιας, Τράντας, Παπαθανασίου, Μήνος, Δινάδης, Σίμου (79′ Καρανάσιος), Κοκοβίδης (46′ Σαββίδης), Τζιώτζης, Τσούκλης, Τάσιος (72′ Δασκουλίδης).

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Ηλιάδης (67′ Μαυρίδογλου), Πιέτρα, Βούλγαρης, Τσακλίδης (88′ Σαρηγιαννίδης), Βελλίνης.

*φωτ. απο http://www.greekfootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected