Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-1

055Μία μεγάλη αλλά και παληκαρίσια νίκη πέτυχε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας των Γρεβενών Αεράτων με 1-0 στο ΔΑΚ Γρεβενών. Η ομάδα του Τόλη Τερζή συνεχίζει την ανοδική της πορεία και δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως έχει βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς. Το ματς έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και η νίκη αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς εκτός της εκτός έδρας επικράτησης, επιτεύχθηκε κόντρα σε αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκε πως οι φιλοξενούμενοι θα…πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και με συνεχές pressing, κατάφερε και κέρδισε πολλές “μπάλες” στο χώρο του κέντρου και σε μια ωραία αντεπίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο 17′ με τον Κεστελίδη, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια η ομάδα του νομού μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Καρασαββίδη και κατάφερε να μην απειληθεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στην πρώτη φάση ο Χαματάι θα ανατραπεί στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Ρούσσος θα δείξει αμέσως την άσπρη βούλα. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Νασιόπουλος, ο Καρασαββίδης όμως θα αποκρούσει εντυπωσιακά και με τη βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ.

Στο 58′ θα γίνει ένα ακόμη βήμα προς τη νίκη για την ΑΕΑ, καθώς τα Αεράτα θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Τσαπατσάρη, με το έργο των “κυανόλευκων” πλέον να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Στο 71′ οι γηπεδούχοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία με τον Ίττη, όμως στο 80′ θα χάσουν κάθε ελπίδα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, όταν θα αποβληθεί και ο Αλεξανδρής, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή θα βρεί τους παίκτες της Αλεξάνδρειας να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς, με τους περισσότερους να ξεσπούν λόγω της πίεσης και του άγχους που έχει συσσωρευτεί στην ομάδα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Η απόδοση όμως στο χθεσινό παιχνίδι δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα και αποδυκνείεται πως υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνει η υπέρβαση και να βρεθεί η ιστορική ομάδα στη νέα Γ’ Εθνική.

Δείτε αύριο φωτορεπορτάζ από το γήπεδο των Γρεβενών, από τον συνεργάτη του Imathia Sports News, Φώτη Μπαζάκα.

Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Αλεξανδρής, Τσαπατσάρης, Δημόπουλος, Ντινόπουλος (55’ Ίττης)  Μπαλοδήμος (75’ Κατσαντώνης), Χαματάι, Λάλλος Π.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (46’ Σίμος), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος Κ. του Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (86’ Αλεξανδρής) Χατζηβασιλειάδης, Αραπέλης (80’ Παπαδόπουλος Κ. του Η.), Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected