Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Βέροια VS Θρασύβουλος – Συνεντεύξεις προπονητών

Ανοιχτή χαρακτήρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως κάποιες φορές λόγω τύχης και κάποιες λόγω ικανότητας, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά που για διάφορους λόγους δεν είχαν μέχρι στιγμής πολλές συμμετοχές, ώστε να τους αξιολογήσουμε για το μέλλον. Η πρόκριση ανοιχτή. Έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα να πάρουμε και εκτός έδρας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα μεγαλύτερη σημασία για εμάς έχει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο στρέφουμε πλέον την προσοχή μας».

Ερωτηθείς για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του, τόνισε: «Το θετικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, οι οποίες προέρχονται από καλές συνεργασίες. Σίγουρα περνάμε μια περίοδο που δεν μπορούμε να σκοράρουμε, ωστόσο πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα το πρόβλημα αυτό. Θα με ανησυχούσε περισσότερο αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες».

Σε ερώτηση αν θα αναζητηθεί παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απάντησε: «Στις σκέψεις μας είναι να εντάξουμε τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή σε κάθε θέση. Πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο ώστε αυτοί που θα έρθουν να μπουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα».

 

Το πάνω χέρι στη Βέροια δίνει ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος παρά το γεγονός ότι η ομάδα του απέσπασε την ισοπαλία χωρίς τέρματα στο πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Σε αυτό το ζευγάρι ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι η ομάδα της Βέροιας. Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει ένα ενδιαφέρον στον επαναληπτικό, όμως το πάνω χέρι συνεχίζει να το έχει η Βέροια. Εμείς προσπαθήσαμε με αμυντική τακτική να περιορίσουμε τα ατού της και τα καταφέραμε, έχοντας σε 1-2 περιπτώσεις και την βοήθεια της τύχης».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected