Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ραφαήλ Σούκιας – Ταξίδι στο όνειρο!

oλυμπιακος Κ20Πρώτοι και καλύτεροι οι Νέοι του Ολυμπιακού, πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του NextGen Series, μετά τη νίκη τους 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» χάρις στο τέρμα του Γκίνο στο 32’ πήραν το «τρίποντο» που ήθελαν και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους τους Νέους της Άρσεναλ και της Μαρσέιγ με 8 πόντους, ενώ οι Βάσκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με 7 βαθμούς και αποκλείστηκαν.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, η ομάδα της Βασκωνίας είχε την πρωτοβουλία και αναζήτησε τους διαδρόμους προς την εστία του Χουτεσιώτη, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, αλλά το σουτ του Ιωαννίδη στο 27’ πέρασε άουτ. Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε… καρπούς πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Παιδάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά και Γκίνο μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ, νίκησε τον Αριζαμπαλάγκα, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Αθλέτικ μπήκε πιο δυνατά, απείλησε στο 47’ με τον Ακέτσε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Ιριόνδο στο 50’. Στα επόμενα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν και στο 79’ έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Παπασάββα αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 90’ ο Γουίλιαμς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για την Αθλέτικ να φέρει το ματς στα ίσια και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης (75’ Γκούτσιος), Δημακάκος, Βούρος, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Παιδάκης (75’ Δ. Σιώπης), Βουτσιώτης (74’ Σούκιας), Ιωαννίδης, Γκίνο (65’ Παπασάβας), Λύρας (86’ Βέργος).

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αριζαμπαλάγκα, Λέκουε, Ιριόντο, Αλβάρεζ, Ζιλ, Ουνταμπαρένα, Σανταμαρία (46’ Οτέο), Λόπεζ, Φερνάντεζ (86’ Ακουιρεζαμπάλα), Ακουέτσε (65’ Μπενγκόα), Ραχμάνι (46’ Ινιάκι).

Η Βαθμολογία του ομίλου:

1. Ολυμπιακός 9
2. Άρσεναλ 8
3. Μαρσέιγ 8
4. Αθλέτικ Μπιλμπάο 7

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected