Κατηγορίες
Football League

Εργοτέλης – Αναγέννηση Γιαννιτσών (4-1) Βασικός ο Τσιάμης

Εργοτελης φαση1Μπορεί το διοικητικό μέλλον του Εργοτέλη να είναι δυσοίωνο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς το «συγκρότημα» του Σίνισα Γκόγκιτς έδειξε πως διαθέτει μέταλλο… πρωταθλητή. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ όταν ο Καρακασόγλου εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζόγλου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε στο 28’ με τον Χρυσοφάκη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπουχαλάκη στο 40’.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, καθώς έφεραν το ματς στα ίσια στο 50’ με τον Πίτσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Ρομάνο και έκανε την ανατροπή, πέντε λεπτά αρτγότερα με την σέντρα σουτ του Μπουχαλάκη.

Μάλιστα, στο 80’ ο Χαντί διαμόρφωσε το 3-1 για τον Εργοτέλη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Ζαχόρα έδωσε διαστάσεις θριάμβου… γράφοντας το τελικό 4-1.

Οι Κρητικοί με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου (39’ λ.τρ. Δασκαλάκης, 76’ λ.τρ. Κοζορώνης), Σαρρής, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Ζαχόρα, Χρυσοφάκης (46’ Ευαγγέλου).

Αν. Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σερέτης (93’ Κυριακίδης), Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθαράς, Τσιάμης (67’ Χαρμανάς), Γιόγιος (75’ Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακασόγλου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected