Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

ΑΕΚ – Καζάνι που βράζει η ομάδα…

ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ  (ÖÉËÉÊÏ)

Εχει ξεφύγει η κατάσταση στην ΑΕΚ, καθώς σοβαρά επεισόδια έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στα Σπάτα μεταξύ οπαδών και του Φουρτάδο.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης επέτεινε το κακό κλίμα στην Ένωση και οπαδοί που συμμετέχουν στην κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ εξέφρασαν την οργή τους κυρίως στο πρόσωπο του Φουρτάδο. Ο Λίνεν και οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να παρέμβουν και το επεισόδιο γενικεύτηκε…

Οι φίλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι και του ζήτησαν να σκοράρει, όχι με ιδιαίτερα κομψό τρόπο. Στη συνέχεια η ένταση ανέβηκε, καθώς οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς τον Φουρτάδο. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόντια (!) που είχαν στα χέρια τους οι οπαδοί. Οι Παυλής και Αραμπατζής προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον συμπαίκτη τους, μεταφέροντάς τον στα αποδυτήρια. Εκεί ο Φουρτάδο ζητούσε να έρθει η αστυνομία, προκειμένου να φύγει με ασφάλεια. Επίσης, ξεκαθάριζε πως αυτή είναι η τελευταία του μέρα στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες της Ένωσης ήρθαν σε σύγκρουση με τους οπαδούς, καθώς προσπαθούσαν να τους αποτρέψουν από το να εισβάλουν στα αποδυτήρια. Η αστυνομία ήρθε κάποια στιγμή, αλλά οι Κωνσταντόπουλος και Αραμπατζής ζήτησαν από το περιπολικό να φύγει, προκειμένου να μην αμβληθεί κι άλλο η κατάσταση. Τελικά οι παίκτες κατάφεραν να φυγαδέψουν τον Φουρτάδο, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ξαναέρθει στα Σπάτα…

Σοκαρισμένοι οι παίκτες

Τα τελευταία γεγονότα στα Σπάτα έχουν σοκάρει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι σκέφτονται να απέχουν από τις προπονήσεις εφόσον δεν μπορούν να προπονηθούν με ασφάλεια.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις συνέβησαν στα Σπάτα με τον Εμίλιο Φουρτάδο να φυγαδεύεται από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα οι συμπαίκτες του σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην βρεθούν στην προπόνηση της Τρίτης εφόσον δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα.

Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βρεθεί ξανά στα Σπάτα κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα λογικό. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης γράφοντας στο facebook: «Εδώ μιλάμε για τη ζωή μας, ρε. Άντε να τελειώνει το αστείο. Ροντέο γίναμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected