Κατηγορίες
Football League

Φωκικός – Καλλονή (0-0) Βασικός ο Γεωργίου

φωκικός φαση

Παλικαρίσια «λευκή» ισοπαλία πήρε ο Φωκικός, ο οποίος αγωνιζόταν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονή, για τη 15η αγωνιστική της Football League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… απρόοπτα, καθώς λίγο πριν την έναρξή της, εκλάπη από τα θεωρία του γηπέδου ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από τον εκφωνητή του γηπέδου! Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν το μόνο άξιο αναφοράς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί μπορεί η ομάδα της Λέσβου να είχε σύμμαχό της τον δυνατό αέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να… τουμπάρει το πούλμαν που είχαν στήσει οι γηπεδούχοι μπροστά από την εστία του Γεωργίου παίζοντας κυρίως παιχνίδι αντεπιθέσεων. Όχι πάντως ότι οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής ήταν… καλύτεροι, καθώς ρίχνοντας βάρος περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα, συνέβαλαν σε ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο.

Τέσσερα λεπτά ωστόσο μετά την έξοδο από τα ντους, καταγράφηκε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες, όχι όμως και την… ιστορία της αναμέτρησης. Ο Μπλάνας, όχι μόνο αρνήθηκε φάουλ – κάρτα σε ανατροπή του Θέου έξω από την περιοχή του Μάππα, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση αέρισε τη δεύτερη κίτρινη στη μούρη του Λίτσου, δείχνοντας του πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Και μπορεί ο Φωκικός να έμεινε με δέκα, ωστόσο ήταν αυτός που πίεσε, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για το πολύτιμο γκολ, με πρωταγωνιστές τους Ευσταθίου και Γκομές. Παρόλα αυτά στο τέλος ίσως θα πρέπει να νιώθει και τυχερός, αφού ο Γιόνδης επηρεάστηκε από τη μοναξιά απέναντι από τον Γεωργίου, έξι λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρηση, καρφώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο το 0-0 στη σέντρα!

Φωκικός : Γεωργίου, Ταμπάκης (65΄ Λουκίνας), Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Γκόμεζ, Λίτσος, Θέος (58′ λ.τ Εσόνο), Ευσταθίου (89΄ Αργυρός), Θωμόπουλος, Παπαζούδης, Χαλούλος.

Καλλονή : Μάππας, Κριπιντίρης, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος (81΄ Γάλας), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Σερφά, Γιόνδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected