Κατηγορίες
Football League

Βύζας Μεγάρων – Καβάλα (1-1) Βασικοί οι Γελαδάρης, Μαραγκός, Πακάλτσης

καβαλα2Η ισοπαλία στο γήπεδο των Μεγάρων ανάμεσα σε Βύζαντα και Καβάλα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Βύζαντας ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και ζήτησε το γκολ, που θα τον έβαζε σε θέση… οδηγού.

Αυτό ήρθε στο 48′, όταν ο Παγώνης έκανε το λάθος, ο Αρναρέλλης πήρε τη μπάλα, μπήκε από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή των «αργοναυτών» και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ, για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με… σταυρωμένα τα χέρια, καθώς στο 68′ απάντησαν με τον Χλωρό. Ο Μαραγκός έβγαλε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό μόνο του και εκείνος νίκησε τον Πουρή για το 1-1.

Στο 89′ ο Αρναρέλλης και πάλι προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με το δεύτερο γκολ του, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο από καλή θέση.

Στην 20η θέση παρέμεινε ο Βύζαντας, στην 16η η Καβάλα.

Βύζας Μεγάρων : Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος (90+2′ Μαρίνης), Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης. Ζάρκος (77′ Δημητρίου).

Καβάλα : Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης, Αναστασόπουλος (75′ Καπνόπουλος), Γελαδάρης (52′ Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου (52′ Πλιάγκας).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected