Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Βατανιακός – Συμπληρώνει το παζλ!

βατανιακοςΕνισχυμένη θα παρουσιαστεί στη συνέχεια η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, που σε μεγάλο ποσοστό κάλυψε τα κενά του ρόστερ και μένει πλέον μόνο το κομμάτι του επιθετικού, για να συμπληρωθεί το μεταγραφικό… παζλ.

 Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε την Τετάρτη τον 25χρονο γηγενή γκολκίπερ, Απόστολο Ίτσιο, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα του Βατάν (τότε ήταν όμως στη σκιά του Σακελλαρίδη, με μόνο τρεις παρουσίες, ενώ πλέον προορίζεται για βασικός).

Ο Ίτσιος στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Ποσειδώνα Νέων, Πανιώνιο, Πιερικό, Φωκικό, Σβορώνο, Πόντιους Κατερίνης και μέχρι πρότινος στην ομάδα του Λόφου.

Παράλληλα, και τυπικά στον Βατανιακό εντάχθηκε όπως αναμενόταν ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός, Παναγιώτης Ευθυμιάδης, που θα δώσει πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία του, αναπληρώνοντας το κενό του Βαρτζιώτη.

Τα δυο νέα αποκτήματα θα κάνουν ντεμπούτο για την ομάδα της Πιερίας στον αγώνα της άλλης Τετάρτης, με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, όπως και οι έτεροι νεοαποκτηθέντες (Συμπεθέρης, Ν. Κυπαρίσσης, Γιαπιτζής, Μωυσίδης, Μπουζούκης, Δασκαλόπουλος και Γκίκας).

Πάντως, στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου εκτός από έμπειρο σέντερ φορ θεωρείται πολύ πιθανό να αποκτήσουν και ένα-δυο παίκτες με υποσχετική από τον Πιερικό, επιλέγοντας από τη σχετική λίστα που θα τους παραδώσουν οι συμπολίτες.

*Pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected