Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δήμος Συμπεθέρης – Το “ευχαριστώ” και η μεγάλη πρόκληση!

Συμπεθέρης ΔήμοςΜία ακόμη αποχώρηση περιελάμβανε το…μενού της σημερινής μέρας για την ομάδα των Λευκαδίων και μάλιστα ίσως η πιο ηχηρή, αυτή του αρχηγού και ηγέτη Δήμου Συμπεθέρη. Ο 29χρονος επιθετικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους “κυανόλευκους”, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Imathia Sports News που γνώριζε για το θέμα από τις πρώτες επαφές με τον Βατανιακό.

Ο πρώην πλέον παίκτης του ΠΑΣ θέλησε μέσα από το blog μας να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρόεδρο αλλά και προς τον κόσμο της ομάδας. Ας δούμε τι δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Τέλος καλό όλα καλά. Η μεταγραφή μου έχει ολοκληρωθεί και νιώθω πολύ ευτυχισμένος που για ακόμη μία φορά θα αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Για την ολοκλήρωση όμως αυτής, εκτός από την δεδομένη θέληση του πρόεδρου του Βατανιακού κ. Γεράσιμου Ποτουρίδη να με αποκτήσει, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος των Λευκαδίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Θέλω μέσα από το Imathia Sports News να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη μεταξύ μας συνεργασία και να του ευχηθώ να δει τα όνειρα του να εκπληρώνονται. Ξέρω πολύ καλά ότι ζει και αναπνέει γι’ αυτή την ομάδα και εύχομαι πραγματικά να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει μαζί με όλο το ΔΣ και τον προπονητή. Για μένα ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και χαίρομαι που θα έχω και πάλι την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο”.

Το Imathia Sports News εύχεται στον Δήμο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και εμείς (όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή παρακολουθώντας τους Ημαθιώτες που αγωνίζονται εκτός νομού) θα παρακολουθούμε την πορεία του και θα ενημερώνουμε τους συγγενείς και φίλους του για τα κατορθώματα του. Και είμαστε σίγουροι ότι αυτά θα είναι πολλά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected