Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος - Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος – ΟΤΕ για 3 χρόνια

οτε τηλεορεαση1Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας την τριετία 2013-2016 θα προβάλλονται τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV, όπως συμβαίνει και τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι της Super League, να κάνει δεκτή την πρόταση της εταιρείας Media Bold και να της παραχωρήσει για την περίοδο 2013-2016 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ΟΤΕ TV πρόσφερε 7,5 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να υπερισχύσει η προσφορά του έναντι αυτής του ομίλου Forthnet.

Αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα, με ανθρώπους της ομοσπονδίας να αναφέρουν ότι η προσφορά του ΟΤΕ ήταν πολύ συμφέρουσα σε σχέση με αυτή της Forthnet, η οποία μάλιστα δεν είχε καταθέσει κι εγγυητική επιστολή. Από την πλευρά τους στον όμιλο Forthnet αναφέρουν πως το θέμα δεν έχει κλείσει και πως θα διεκδικήσουν νομικά τις πιθανότητες που έχουν να επαναληφθεί ο διαγωνισμός, αφού θεωρούν ότι έπρεπε να ακυρωθεί καθώς δεν έγινε με τους όρους που θα έπρεπε.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected