Κατηγορίες
Football League

Γιάννης Τοπαλίδης – Στη λίστα του “Γηραιού”

τοπαλιδηςΟ βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στο «χρυσό» Euro 2004, είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του «Γηραιού» για τον πάγκο της ομάδας.

Μετά την απρόσμενη τροπή που πήραν τα πράγματα με τη φυγή του Γιώργου Χατζάρα, στον Ηρακλή βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση προπονητή. Στη λίστα των ανθρώπων του «γηραιού» υπάρχουν πολλά ονόματα και ένα εξ αυτών είναι κι αυτό του Γιάννη Τοπαλίδη. Ο 50χρονος προπονητής, που… συστήθηκε στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ως βοηθός του Ρεχάγκελ στη θητεία του στην Εθνική ομάδα, έφυγε από την Κύπρο και την ΑΕ Πάφου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι θετικός στο να αναλάβει τους «κυανόλευκους».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να του γίνει άμεσα η πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει και την παρουσία του Τάκη Γκώνια στο ρόλο του βοηθού του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα, όπως αυτό του Γιάννη Χατζηνικολάου, με την περίπτωση του Τοπαλίδη πάντως να φαίνεται πως αποτελεί πρωταρχικό στόχο των ανθρώπων του Ηρακλή. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» σύντομα στη Μίκρα και ο νέος προπονητής πιθανότατα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή (20/01) στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected