Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ – Καλλιθέα (Τελικό σκορ 6-0)

No 761101

90+1′ Εντυπωσιακή φάση για τον ΠΑΟΚ. Η μπάλα θα αλλάξει πολλές φορές κάτοχο στον άξονο, ο Γκαρσία θα μπει στην περιοχή, θα σουτάρει με το δεξί και ο Σαλπιγγίδης με προβολή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ όμως θα ακυρωθεί ως οφ-σάιντ στον επιθετικό του “δικεφάλου”

85′ Σουτ του Σταύρου εξ επαφής με τα χέρια ο Κάτσε θα αποκρούσει πάνω στη γραμμή. Ο επόπτης θα δείξει κόρνερ και ο διαιτητής θα δώσει κίτρινη κάρτα στον Μαρουκάκη που διαμαρτυρήθηκε έντονα

72′ Κίνηση του Κίτσιου στον άξονα, κάθετη πάσα στον Ρομπέρ, ο Γάλλος Θα σουτάρει και θα μπλοκάρει ο Κατσούλης

69′ Αλλαγή για την Καλλιθέα, ο Κατσικογιάννης στη θέση του Καλτσά.

68′ Σουτ του Λίνο με το δεξί, η μπάλα πέρνει τροχιά προς το “Γ” της εστίας, αλλά θα καταλήξει λίγο άουτ.

61′ Τρεις αλλαγές ταυτόχρονα για τον ΠΑΟΚ! Ο Κίτσιου στη θέση του Λάζαρ, ο Ρομπέρ στη θέση του Λόρενς και ο Γκαρσία στη θέση του Κατσουράνη. Την στιγμή της εισόδου του Ουρουγουανού, το γήπεδο…σείστηκε από τις επιδοκιμασίες του κόσμου!

59′ Κίνηση του Κατσουράνη από δεξιά, παράλληλη πάσα προς το ύψος της μικρής περιοχής, θα περάσει απ’ όλους, στην πορεία της μπάλας ο Αθανασιάδης, το σουτ που θα επιχειρήσει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

56′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική κάθετη πάσα του Κατσουράνη, βγάζει τετ-α-τετ τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος χάνει τον βηματισμό του αλλά ο επερχόμενος Αθανασιάδης θα σουτάρει κάνοντας χατ-τρικ (6-0).

46′ Αλλαγή για την Καλλιθέα. Ο Μουσταφίδης στη θέση του Ντακόλ.

Τέλος του ημιχρόνου και θα λέγαμε πως ο σημερινός ΠΑΟΚ διαψεύδει εκείνους που έλεγαν ότι θα δυσκολευτεί να προκριθεί. Τουναντίον είναι πραγματικά εντυπωσιακός με την Καλλιθέα να έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Απομένει πλέον να δούμε σε ποιο ύψος θα φτάσει το σκορ του σημερινού αγώνα (σχόλιο Αργύρης Τσιγγενόπουλος)

42′ ΓΚΟΛ! Δεν σταματά ο σημερινός ΠΑΟΚ! Σέντρα του Λάζαρ από αριστερά, ο Κατσουράνης θα προλάβει την έξοδο του Κατσούλη και με κεφαλιά θα πετύχει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα (5-0).

41′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κατσουράνη από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης στο δεύτερο δοκάρι θα πασάρει με το κεφάλι στον Αθανασιάδη, ο οποίος εύκολα θα κάνει το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ!

39′ ΓΚΟΛ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο προκρίνεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

36′ Κόρνερ του Λόρενς από αριστερά, ο τερματοφύλακας δεν θα πιάσει τη μπάλα, ο Αθανασιάδης στη φάση, θα σουτάρει και ο Βιγιαρέχο με το χέρι θα διώξει δίκην τερματοφύλακα. Ο διαιτητής κ. Μήτσιος θα αποβάλει όμως τον Χριστοφιλέα, καθώς δεν πρόσεξε ποιος ήταν στη φάση. Τελικά ύστερα από υπόδειξη του τέταρτου, θα αποβάλει τον Βιγιαρέχο. Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ!

32′ Λάθος της άμυνας της Καλλιθέας στο ύψος της μικρής περιοχής, θα επωφεληθεί ο Αθανασιάδης ο οποίος θα σκοράρει. Το γκολ όμως ακυρώνεται ως οφ-σάιντ, ύστερα από υπόδειξη του βοηθού

30′ Κλέψιμο του Λάζαρ στο κέντρο, θα φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, θα κάνει παράλληλη πάσα και ο επερχόμενος Κατσουράνης θα πιάσει δυνατό σουτ που αποκρούει ο Κατσούλης

28′ Ωραία σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, πιο ψηλά απ’ όλους ο Ιντζίδης που είχε προωθηθεί θα πιάσει την κεφαλιά, θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Κατσούλης.

Συνεχίζει την επιθετική του δραστηριότητα ο “δικέφαλος”, ο οποίος με εξαίρεση τη φάση του 21′, βρίσκεται μόνιμα στα καρέ του Κατσούλη. Σε αρκετά καλή μέρα οι χαφ αλλά και οι πλάγιοι επιθετικοί,  έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Καλλιθέας (σχόλιο Δημήτρης Χαραλαμπίδης)

24′ Κίτρινη κάρτα Αρβανίτης

21′ Ωραία κίνηση του Μαρουκάκη, θα μπει στην περιοχή και θα βρεθεί στο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν έντονα για πέναλτι, υποστηρίζοντας πως ο Κάτσε έσπρωξε από πίσω τον επιθετικό της Καλλιθέας

16′ Κίνηση του Σαλπιγγίδη από αριστερά, θα πασάρει στον Λάζαρ, ο οποίος θα μπει στην περιοχή, θα κάνει παράλληλη πάσα αλλά ο επερχόμενος Κωνσταντινίδης δεν θα προλάβει την μπάλα

12′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λώρενς από δεξιά στην καρδιά της άμυνας, στην πορεία της μπάλας ο Λάζαρ και με δυνατή κεφαλιά θα κάνει νωρίς το 2-0.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που πιέζουν από το πρώτο λεπτό. Είναι φανερό πως ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν από τα άκρα για να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα (Σχόλιο Ιωάννα Χατζηιωάννου)

6′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Λόρενς στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στον Αθανασιάδη που βρίσκεται στο ύψος της μικρής περιοχής και με δυνατή κεφαλιά θα νικήσει τον Κατσούλη (1-0).

Στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 5.000 φίλοι του “δικεφάλου”.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Κάτσε, Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Ιντζίδης.

Καλλιθέα : Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected