Κατηγορίες
Μεταγραφές

Βατανιακός – Ενίσχυση της τελευταίας στιγμής

Κωτσιόπουλος ΝέστοραςΣε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε στο… νήμα των μεταγραφών η ομάδα της Κατερίνης. Συγκεκριμένα, με τον Βατανιακό συμφώνησε οριστικά όπως αναμενόταν ο νεαρός αμυντικός, Νέστορας Κωτσιόπουλος (φωτ), που το πρώτο εξάμηνο έπαιξε στον Πιερικό, ενώ θήτευσε και πάλι στην ομάδα του Βατάν.

Επίσης, στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου εντάχθηκαν ο 23χρονος στόπερ (παίζει και αμυντικό χαφ), Δημήτρης Κολαξίδης , με θητεία σε Αιγινιακό, Εθνικό Κατερίνης, Σβορώνο και Πλαταμώνα, αλλά και ο 17χρονος αριστερός μπακ, Δημήτρης Καπετάνος, που φέτος ανήκε στο ρόστερ του «γείτονα», Αιγινιακού.

Βεβαίως, οι Κατερινιώτες αφήνουν ανοιχτό το… παράθυρο για ακόμα μια προσθήκη ως το απόγευμα της Πέμπτης, αν προκύψει κάτι αξιόλογο, ενώ οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» η περίπτωση απόκτησης του έμπειρου στόπερ, Παναγιώτη Ευθυμιάδη.

Έτσι, για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν πλέον κυρίως οι Γιαλαμίδης, Γιαπιτζής, Τσινιστίδης, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας είναι οι Γιαλαμίδης, Μωυσίδης και Σιδηρόπουλος, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για τα δελτία των τριών τελευταίων αποκτημάτων, μαζί με αυτό του Παναγιώτη Κυπαρίσση. Δεδομένα θα λείψει ο τραυματίας Λαγδάρης, ενώ την Τετάρτη επρόκειτο να δοθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕ Περίστασης, για να πάρει χρόνο συμμετοχής το σύνολο του ρόστερ.

 *Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected