Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας 2-0

64587_10200840154431318_1340318732_nΗ…λασπομαχία είχε νικητή! Ο Φίλιππος Μελίκης, με δύο γκολ του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής Αντώνη Πιτσάβα, πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης και συνεχίζει να κρατά την απόσταση των 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Διαβατού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά, πάλεψαν για τη νίκη όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και η προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στα τελευταία 20 λεπτά περίπου στο γήπεδο της Μελίκης και ζήσαμε από κοντά την αγωνία των δύο πάγκων για την εξέλιξη του αγώνα (το σκορ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ήταν 1-0), ενώ την ίδια ώρα τα…μαντάτα από Διαβατό και Ραχιά ήταν ενθαρρυντικά.

Στο πρώτο μέρος, ο Φίλιππος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ο Γιώργος Ντάμτσιος (δεν αγωνίστηκε), που επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Διονύση Κωστόπουλο και να χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Κακαγιάννη, ζήτησε πίεση ψηλά από το πρώτο λεπτό. Οποιαδήποτε οργανωμένη προσπάθεια τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων σταματούσε στον κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ οι μοναδικές ευκαιρίες που καταγράφηκαν μέχρι το 38΄όταν και σκόραρε ο Πιτσάβας ήταν μία κεφαλιά του Μελιόπουλου στο 9′ και ένα σουτ του Λουμάνι στο 36′. Εντούτοις, η εδαφική υπεροχή του Φίλιππου καρποφόρησε δύο λεπτά αργότερα, με τον 18χρονο επιθετικό να χρήζεται σκόρερ, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Στη φάση του γκολ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας και δημοσιεύσαμε νωρίτερα το μεσημέρι.

Στην επανάληψη, ο νέος προπονητής των φιλοξενούμενων Μιχάλης Παντόπουλος έριξε στο παιχνίδι τον Μανάκη στη θέση του Κοτούλα, δίνοντας πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του, ρισκάροντας για την ισοφάριση. Το παιχνίδι απέκτησε μια “άγρια ομορφιά”, με τον Φίλιππο να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, βρίσκοντας πλέον περισσότερο χώρο για την εκδήλωση τους. Στο 71′ Πιτσάβας και Μελιόπουλος θα αποτύχουν από κοντά να νικήσουν τον Μεντεσίδη, ενώ λίγο νωρίτερα ο Νιάκας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, απέτυχε να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων πέρασε και τον Πουρλιοτόπουλο στον αγώνα, παίζοντας πλέον “όλα για όλα”, όμως η φάση του 85′ τελικά θα κρίνει το αποτέλεσμα και τον νικητή της συνάντησης. Ο Ρίσσου θα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα περάσει ωραία πάσα στον Πιτσάβα στην πλάτη της άμυνας και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά (αυτό ήταν το 10ο του γκολ στο πρωτάθλημα).

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ζέρης, Ρίσσου, Τεγούσης (83′ Τσάκαλος), Κακαγιάννης (67′ Κωστόπουλος), Μελιόπουλος, Πιτσάβας (87′ Παπάζογλου), Λουμάνι.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Καρκαμάνης, Νιάκας, Κίτσας, Πιπιλιάρης, Σταμούλης, Φραδέλος, Όμπιντικ, Κωτούλας (50′ Μανάκης), Σωτηρόπουλος (70′ Πουρλιοτόπουλος), Παπαδιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P