Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 3-4

Ομοβροντία στο Βρυσάκι! Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, οι 70 περίπου θεατές είδαν πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ, λασπομαχίες και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν! Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων βοήθησε ώστε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, αντάξιο των ικανοτήτων των δύο αντιπάλων.

Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη με τη νίκη της αυτή προσπέρασε τον αντίπαλο της στην 5η θέση και πλέον θέτει στόχο την 4η, την οποία αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει η ΑΕ Χαρίεσσας. Ο Σάββας Αβετίδης από την άλλη, είδε τους παίκτες του να είναι και πάλι πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση, παρουσίασαν όμως πολλά προβλήματα στην άμυνα, καθώς τα πολλά λάθη και η ολιγωρία στις κρίσιμες στιγμές στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό τους “ασπρόμαυρους”.

Τα γκολ

15′ Πολύ ωραία κίνηση του Θανάση Κίτσα από δεξιά, παράλληλη πάσα στον Τζέπη και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (1-0).

30′ Δυνατό σουτ του Παπατάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά, ο Θεοδώρου θα ξεγελαστεί και οι δύο ομάδες θα έρθουν στα ίσια (1-1).

33′ Απόλυτη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Πολύ ωραία ο Παπατάνος θα βρει τον Γιάτσο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-2.

34′ Άμεση απάντηση για τον ΠΑΟΚ. Ο Λαδάς θα σουτάρει από πλάγια αριστερά, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Δημητρίου και ο διαιτητής κ. Παρασίου θα δείξει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατατούκας, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του (2-2).

57′ Και πάλι κεφάλι στο σκορ για τους “κυανόλευκους”. Ο Βύζας θα κινηθεί ωραία στον άξονα, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Παπατάνο και αυτός στο τετ-α-τετ με τον Θεοδώρου θα κάνει το 2-3.

64′ Ωραία ο Θανάσης Κίτσας θα ξεμαρκαριστεί στο χώρο του κέντρου, θα πασάρει στον Δημήτρη Κίτσα στο ύψος της περιοχής και αυτός με σουτ θα ισοφαρίσει και πάλι για την ομάδα του (3-3).

71′ Το πολύ ωραίο σουτ του Στέφου έξω από την περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό 3-4.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Γιοβανόπουλο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ.Δ., Τζέπης, Μπουκλάς Γ.Ε. (75′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Σ. (65′ Θεοδώρου Κ.), Μπουκλάς Γ.Α., Πατατούκας, Κίτσας Θ., Λαδάς, Κίτσας Δ.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Στέφος, (81′ Νούσης), Ορδουλίδης (11′ λ.τ. Γαλανός), Θεοδοσιάδης (86′ Ηλιάδης), Χατζηιωαννίδης, Παπατάνος, Βύζας, Τουμαράς, Σαμαράς, Δημητρίου.

*Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κ. Πασχαλίδης, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή κ. Παρασίου για την αλλαγή του Ηλιάδη του Αχιλλέα Νάουσας, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης είχε άλλο νούμερο στη φανέλα από αυτό που είχε αρχικά δηλωθεί (12 αντί για 15). Μάλιστα ανέφερε πως θα προβεί σε ένσταση για το συγκεκριμένο γεγονός. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως το νούμερο 15 διαμορφώθηκε με ταινία που κολλήθηκε στη φανέλα με το νούμερο 12 και ότι είχαν ενημερώσει τον διαιτητή. Η ταινία έφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με την άποψη τους, ενώ επισημαίνουν πως τη φανέλα με το νούμερο 12 είχε δηλωθεί κανονικά σε παίκτη της ομάδας ο οποίος καθόταν στον πάγκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected