Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Αντίπαλος ο Αίαντας

φιλιππος βεροιας-αιανταςΆλλον ένα δύσκολο αντίπαλο καλείται να αντιμετωπίσει ο Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή 3 Μαρτίου στο «Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας.

Ο Δημήτρης Γκίμας αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες. «Σεβόμαστε τον Αίαντα και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως και όλες τις ομάδες μέχρι τώρα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.» δήλωσε στο filipposbc.gr.

Εισιτήρια και Μετάβαση στο γήπεδο

Από την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας μοιράστηκαν χθες Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 500 εισιτήρια σε Γυμνάσια της Βέροιας θέλοντας οι νέοι της περιοχής μας να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Επίσης για τα παιδιά της Ακαδημίας η Διοίκηση θα διαθέσει λεωφορείο για την μετάβαση τους στο γήπεδο συνοδεία των προπονητών της Ακαδημίας. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία της Ελιάς στις 16:15.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ…. Όλοι μαζί για την Κορυφή…..

Δείπνο σε παίκτες, προπονητές, χορηγούς

Το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας επιβεβαίωσε χθες (27/2), για μια ακόμη φορά, η Διοίκηση της ομάδας, με δείπνο που παρέθεσε σε παίχτες, προπονητές αλλά και χορηγούς στο  γνωστό ουζερί «Αγγέλων» στην Βέροια, του οποίου ο ιδιοκτήτης Κυριάκος Παπαδόπουλος αποτελεί μέλος της διοικούσας επιτροπής και έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας.

Παίχτες, προπονητικό τιμ αλλά και φίλοι που παρευρέθηκαν στο δείπνο χαλάρωσαν και αντάλλαξαν μπασκετικές απόψεις για την μέχρι τώρα πορεία όλων των ομάδων στο πρωτάθλημα ενώ κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η μεγάλη νίκη του Φιλίππου επί του Ηρακλή. Στο δείπνο παρευρέθηκαν εκτός από την Διοικούσα επιτροπή, τους παίχτες και τους προπονητές, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας κος Σιδηρόπουλος Τάσος και  ο πρόεδρος του Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Παύλος Παυλίδης οι οποίοι συνεχάρησαν έναν προς έναν παίχτες, προπονητές και Διοίκηση.

Από την πλευρά της τράπεζας ΑΤΤΙΚΗΣ, που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του Φιλίππου παρευρέθηκαν η Διευθύντρια, η υποδιευθύντρια και η προϊσταμένη χορηγήσεων του καταστήματος της τράπεζας στην Βέροια, κυρίες Ντίνα Βάγια, Μαρία Σιώπη και Ολυ Ιατροπούλου αντίστοιχα.

Τραπεζανλίδης : “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας”

Ο Γιώργος  Τραπεζανλίδης σε δηλώσεις του στο filipposbc.gr είπε : « Η νίκη με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω όμως ότι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος για τον Φίλιππο είναι από δω και πέρα. Απευθύνομαι στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα των από δω και πέρα παιχνιδιών, αρχίζοντας με τον Αίαντα Εύοσμου την Κυριακή, και να βρεθεί στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα για να κρατηθεί η έδρα μας αλώβητη.

Η συγκλονιστική του παρουσία, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καθοριστική για τους παίχτες και τους προπονητές. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.  Κάνω έκκληση λοιπόν στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από παίχτες και προπονητές και όπως δήλωσα και στους ίδιους, τα πανηγύρια μετά την νίκη του Ηρακλή τέλειωσαν από την επόμενη μέρα.

Η ομάδα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά είναι στην καλύτερη της φάση και έχουμε όλες τις προδιαγραφές, στο δυσκολότερο, όπως είπα και προηγουμένως, σημείο τους πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε καθαρά την άνοδο μας στην Α2. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο γήπεδο….»

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected