Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ειδησεογραφία ενόψει Κοζάνης

64904_10200487887744871_1606636928_nΈνα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης την Κυριακή το μεσημέρι, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να είναι αποφασισμένος να υποχρεώσει την αήττητη φέτος Κοζάνη, στην πρώτη της ήττα.

Οι Κατερινιώτες δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο με κάρτες Βασίλη Νάκα και τον τραυματία Κώστα Καπασακαλίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι στο στρατόπεδο του Αχιλλέα που προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα κατάλληλα ώστε να διπλασιάσει τις νίκες του μετά την μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία επί της Γρεβενιώτικης ομάδας Αεράτα.

Ήδη ο σύλλογος της Πιερίας πατάει με το ένα του πόδι σταθερά στην Γ΄εθνική κατηγορία και η πολύ καλή ψυχολογία αποτελεί έναν ακόμη σύμμαχο για το νικηφόρο αποτέλεσμα που όπως δείχνουν όλα θα έρθει, σε ένα γήπεδο (Β΄ΔΑΚ) στο οποίο πέρσι ο Αχιλλέας κέρδισε με σχετική ευκολία την άνοδο του στη Δ΄ εθνική κατηγορία.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν την Κυριακή το μεσημέρι στις 3 η ώρα, οδηγούν στο γήπεδο στα Καταφιώτικα. Ήρθε η ώρα η Κοζάνη που παραμένει 17 αγωνιστικές αήττητη, να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

 *Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected