Γενικά

Εθνικός Αστέρας & Οικονόμος Τσαριτσάνης – Στη νέα Γ’ Εθνική!

Και οι δύο ομάδες εγκατέλειψαν το τρέχον πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τελικά θέση στη νέα και ενοποιημένη με το Περιφερειακό Γ’ Εθνική της σεζόν 2013-14, η οποία θα είναι ερασιτεχνική υπό την ΕΠΟ!

Κοινώς δεν θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα και είναι προγραμματισμένο να συμπεριληφθούν στους δύο από τους 6 ομίλους της νέας κατηγορίας, η οποία επί της ουσίας θα αποτελεί τη λεγόμενη εθνική ερασιτεχνική. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ασφαλώς ένα ευχάριστο νέο τόσο για τον Εθνικό Αστέρα όσο για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ταυτόχρονα σημαίνει πως τελικά φέτος δεν θα υποβιβαστεί κανένας από τη νυν τρίτη κατηγορία.

Αυτό, φυσικά, αποδυναμώνει το ενδιαφέρον της Γ’ Εθνικής και στους δύο ομίλους, καθώς η μόνη επιδίωξη των ομάδων είναι η κατάληψη των 11 συνολικά θέσεων (είναι κοινό μυστικό πως οι ομάδες του Νότου έχουν πάρει διαβεβαιώσεις πως από εκεί θα προκύψουν τα 6 «εισιτήρια» ανόδου και τα υπόλοιπα 5 από τον Βορρά), που θα οδηγήσουν στη Β’ Εθνική της σεζόν 2013-14 των δύο ομίλων των 14 ομάδων.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected