Super League 1

Κέρκυρα VS Πλατανιάς – Νίκη και μόνο…νίκη!

πλατανιας φαση1Η Κέρκυρα υποδέχεται τον Πλατανιά και σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά αποχαιρετά πρόωρα την πρώτη κατηγορία.

Πριν από δύο εβδομάδες η Κέρκυρα πήρε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο για να διατηρηθεί ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής. Μετά, ακολούθησε η… φυσιολογική ήττα από τον ΠΑΟΚ και πλέον επιστρέψει ξανά στις αναμετρήσεις όπου η κατάκτηση βαθμών είναι αναγκαία. Απέναντι στον Πλατανιά δίνει ακόμα έναν τελικό για να φτάσει στην παραμονή της.

Οι νησιώτες του Ιονίου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία χθες με προπόνηση στον Πλάνταφο. Ο Γιάννης Παπακώστας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο Ζουμπουλάκης που υποφέρει από διάστρεμμα.

Η αποστολή της Κέρκυρας:  Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Βενέτης, Πετρούσης, Λεόν, Έντερ, Μπουκουβάλας, Γιάντσης, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Γκέσιος, Αθανασίου, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Τσουμάνης, Αρμένης.

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να ξεφύγει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις. Μεσοβδόμαδα όμως, έδωσε αναμέτρηση για το Κύπελλο και η κούραση αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αγκιλέρα και Ποτουρίδη, ενώ αποκλείστηκαν από την αποστολή ο Ναζλίδης λόγω θλάσης και ο Τζανής λόγω ίωσης.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε και Τσιντί.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected