Παιδικό Ημαθίας

Παιδικό Πρωτάθλημα – Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού!

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, μετά και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων, ο Νηρέας Βέροιας υποδέχεται τον ΠΑΟ Κουλούρας, στον επαναληπτικό αγώνα του 2-2 του προηγούμενου Σάββατου. Οι δύο αντίπαλοι έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό και στο παιχνίδι του γηπέδου της Κουλούρας φανέρωσαν εξαιρετικά στοιχεία εκατέρωθεν. Η ομάδα του Τόλη Χατζάρα έχει το πλεονέκτημα του υπέρ της σκορ, θα επιδιώξει όμως τη νίκη για να προκριθεί πανηγυρικά στον τελικό της 7ης Απριλίου, που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, τα πιτσιρίκια του Μανώλη Γιοβανόπουλου μόνο με νίκη κερδίζουν το εισιτήριο για τον τελικό και με επιθετικό σχήμα θα ρισκάρουν για την μεγάλη πρόκριση.

Στο γήπεδο της Ραχιάς διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στην Ακαδημία Βέροιας και τον ΓΑΣ Βέροιας. Το 2-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη, που θα επιδιώξει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις, με τους ποιοτικότατους παίκτες που διαθέτει. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν έχοντας ως στόχο το γρήγορο γκολ και να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, που φέτος παρουσιάζονται αρκετά ισχυροί. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και αν ο καιρός το επιτρέψει, θα προσελκύσει πολλούς φίλους και των δύο ομάδων.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των αυριανών δεύτερων ημιτελικών, με κοινή ώρα έναρξης στις 11.00 (μέσα στην παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Νηρέας Βέροιας – ΠΑΟ Κουλούρας (2-2)

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Βέροιας (0-2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected