Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Κρίσιμη έξοδος στη Χαλκιδική

φιλιππος βεροιας-αιανταςΠέντε αγωνιστικές πριν εκπνεύσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και ο Φίλιππος Βέροιας ταξιδεύει στο Στρατώνι σε μια δυνατή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες του Φιλίππου υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκίμα και του Χρήστου Μπλατσιώτη προπονήθηκαν σκληρά καθ’ όλη την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι.

Οι τραυματισμοί Τριχόπουλου και Πάλλη που απασχόλησαν το τεχνικό team αντιμετωπίστηκαν και οι παίχτες δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Δεληγιαννίδης και Μοσχοτόγλου.

Με φιλάθλους στο Στρατώνι

Η Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας σε συνεργασία με τους «QUEEN’S BOYZ», ενόψει του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα της Κυριακής 24/3 με αντίπαλο το ΣΤΡΑΤΩΝΙ, οργανώνει εκδρομή για την υποστήριξη της ομάδας. Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στέλνουν μήνυμα (sms) στο 6996 655330 (ονοματεπώνυμο) ή στέλνοντας email στο info@filipposbc.gr μέχρι και το Σάββατο το βράδυ στις 24:00. Ώρα αναχώρησης Κυριακή 13.45 από το πέταλο της Ελιάς!

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected