Γενικά

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ξεσηκωμός για την Κυριακή!

σιδηροκαστροΤα περιθώρια έχουν στενέψει για τους Σερραίους, μετά τις απώλειες με Αιγινιακό, Λευκάδα και Αναγέννηση Καρδίτσας, βλέποντας κάποιες ομάδες, όπως ο Βατανιακός (κυρίως) και ο Οδυσσέας Κορδελιού να πλησιάζουν… απειλητικά στην πρώτη πεντάδα. Η ομάδα του Νίκου Γάδου είναι αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή, την Κυριακή εντός έδρας με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε μια από τα πιο κομβικά και «απαιτητικά» ματς της σεζόν.

Ο Εθνικός καλείται να ξεπεράσει το άγχος και την πίεση και να εκμεταλλευτεί τη δυνατή του έδρα, στην οποία παραμένει αήττητος και έχει φέτος να επιδείξει μεγάλους θριάμβους, όπως με Αναγέννηση Καρδίτσας, Κασσιόπη και Τύρναβο. Κοινώς, το Σιδηρόκαστρο… μπορεί στα δύσκολα!

Στον κόσμο των κυανόλευκων έχει σημάνει ξεσηκωμός και το θετικό αποτέλεσμα κρίνεται επιβεβλημένο, αφού οι αγωνιστικές μειώνονται και κάθε λάθος κοστίζει. Την Πέμπτη η προπόνηση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, με τον Γάδο να μην υπολογίζει ενόψει Απόλλωνα στον τιμωρημένο Ασλανίδη και στον τραυματία Μουτεσίδη, που και πάλι δεν προλαβαίνει να αποθεραπευθεί.

Αμφίβολος είναι ο Γιώργος Τσίλης, που ακολουθεί θεραπείες, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών», ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Γιώργος Παπαστεργίου, που μαζί με τον Στράτο Πεχλιβανίδη αποτελούν τα δυο μεγάλα επιθετικά «όπλα» του Εθνικού. Πλην του Παπαστεργίου, θέση στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς στην Καρδίτσα διεκδικούν και άλλοι παίκτες.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected