Κατηγορίες
Football League

Καβάλα – Είδαν το…φως το αληθινόν!

καβαλα3Ημέρα πληρωμών ήταν η Πέμπτη στην Καβάλα, αφού η διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη έκανε και εκείνη ένα βήμα μπροστά, την κίνηση καλής θέλησης που άπαντες περίμεναν, μετά την άρση της απεργίας των παικτών. Οι επιτελείς του ΑΟΚ λοιπόν κατέβαλαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα χρήματα έναντι των οφειλομένων και το κλίμα και οι… τσέπες «ζεστάθηκαν» κάπως ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Ταυτόχρονα, ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση και τους τρεις ξένους, Τενέμα Εντιαγέ, Ουσμάν Μπάρι Πάτο και Μάρκος Ντος Σάντος να επανέρχονται σε ρυθμό προπονήσεων, μετά από δυο μέρες προσωπικής τους αποχής. Σε αυτή τη φάση, δεν αποχωρεί από το ρόστερ κανένα βασικό στέλεχος, όπως φαίνεται. Έτσι, για τον αγώνα με τους Κρητικούς ο τεχνικός των «Αργοναυτών» δεν υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Ιβάν Τάσιτς και Ευθύμη Κοτίτσα και στον τραυματία Νίκο Ζιαμπάρη, ενώ επανέρχονται οι Στέλιος Μαραγκός και Παντελής Ντουτσαρίδης.

Στόχος των «γαλάζιων» είναι η δεύτερη σερί επιτυχία, μετά το τρίποντο με τη Νίκη Βόλου, ποντάροντας στην ώθηση της έδρας, ώστε να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση για γυμναστή τερματοφυλάκων, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Καρασάββα, ενώ στα διοικητικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και δεν αποκλείεται να μην αλλάξει το υπάρχον καθεστώς, αν δεν ευοδωθεί το «φλερτ» με τους επενδυτές που έδειξαν ενδιαφέρον (πιθανότατα από Κύπρο).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected